Crokuksen ja Dahlian taitelijalla näyttely Serlachius-museossa

Taitelija Paula Salmela on suunnitellut Vuoreksen kohteeseemme kukka-aiheisen kuviokiveystaideteoksen. Taide tulee näkymään kolmessa eri taidekuviossa piha-alueella. Ennen Crokuksen ja Dahlian taideteoksen valmistumista on mahdollisuus tutustua taiteilijan tämän hetkiseen näyttelyyn Serlachius-museossa.

Serlachius-museossa Göstassa on kevään ajan esillä Paula Salmelan Present on tilanneinstallaatio, joka antaa katsojalle mahdollisuuden läsnäoloon ja hiljentymiseen. Present on kolmas osa Paula Salmelan (s.1965) aiemmin toteuttamiin tilanneinstallaatioihin Kosketus (2007) ja Luottamus (2007), joissa taiteilija oli itse läsnä ja osa teosta. Presentin sisältö ja sanoma on aineeton. Hiljaisuus ja vähäeleisyys on samalla kannanotto tähän päivään, joka vastaa ympäröivän maailman ärsyketulvaan usein vielä suuremmalla määrällä ärsykkeitä.

 Salmelan taideteokseen voi käydä tutustumassa toukokuun loppuun saakka, lisätietoa löytyy Serlachius-museon sivuilta: http://www.serlachius.fi/fi/nayttelyt/46-present/

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.