Kevät ja koirankakkakeskustelut kuuluvat yhteen!

On jälleen se aika, jolloin lumen ja pakkasen sulaminen tuo joka keväisen kestopuheen aiheen esiin. Eli koirien jätökset! Keskustelu käy kiivaana ja valitettavasti aiheesta, sillä vain osa koirien omistajista toimii vastuullisesti ja huolehtii jätökset asianmukaisesti pois kulkuväyliltä.

KoirankakkapussiautomaattiMe Peabilla haluamme osallistua ympäristöä parantaviin toimiin ja olemme nyt mukana TiksPacin keräystalkoissa huolehtimassa eteläisen Helsingin siisteydestä kävelyteillä ja puistoissa. TiksPac-asema on TiksPac:in suunnittelema takorautakyltti, jossa on tarjolla ilmaisia biohajoavia koirankakkapusseja, jotka täyttävät eurooppalaisen EN-13432-standardin ympäristövaatimukset. Mahdollisuus ottaa ilmaisia koirankakkapusseja toimii hyvänä muistutuksena koiranomistajille jälkien siivoamisesta. Helsingin kaupunki vastaa kylttien ylläpidosta ja huolehtii pussien saatavuudesta.

TiksPac on suunniteltu ensisijaisesti paikallisille yrityksille, jotka haluavat toimia yhteiskuntavastuullisesti ja jotka auttavat osallistumisellaan luomaan puhtaamman lähiympäristön. Hankkeeseen osallistuvat yritykset saavat todistuksen, joka osoittaa yrityksen yhteiskuntavastuun CSR-hankkeessa (Corporate Social Responsibility).

Jokainen voi osallistua ja tuoda kortensa kekoon. Näin toimii vastuullinen koiraihminen ja kaikkien ulkoilijoiden on miellyttävämpi kulkea ilman pelkoa ikävistä jätöksistä.

Alla olevalla alueella on n. 25 TiksPac-asemaa, joissa on Peabin logo.

www.tikspac.fi

TiksPac alue

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.