Tietoja kohteesta

Tulossa Tapiolaan!

Jousenportti rakennetaan uuteen kortteliin Tapiolan Urheilupuiston ja metroaseman välittömään läheisyyteen. Jousenporttiin on tulossa 52 valoisaa kotia 4-6 kerrokseen. Kaikkiin asuntoihin on tulossa lasistetut parvekkeet. Taloyhtiöön tulee yhteiset kerho- ja saunatilat viereisen Jousenpuron kanssa.

Liity nyt ennakkorekisteriin, niin saat tietoa projektin etenemisestä ja pääset varaamaan uuden kotisi ensimmäisten joukossa!

Jousenportin asunnot ovat varattavissa keväällä 2020.

Arvioitu valmistuminen syksystä 2021.

Tiedustelut: Peab Asuntomyynti
p. 040 801 9900 tai s-posti: asuntomyynti.helsinki@peab.fi

Asuntoja
52
Talotyyppi
Kerrostalo
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä sauna
Kyllä
Tontin omistus
Valinnainen vuokratontti

Asuinympäristö

Vehreä Tapiola kutsuu liikkumaan

Monen mielestä Tapiola on täydellinen paikka kodille. Legendaarinen puutarhakaupunki ja Espoon kulttuurillinen keskus hurmaa ihmisillään, tapahtumillaan, museoillaan, arkkitehtuurillaan, ostos- ja harrastusmahdollisuuksillaan sekä luontopoluillaan.

Yksi Jousenpuron parhaista puolista on sen mikrosijainti. Puolen kilometrin säteellä on monta laadukasta lähikauppaa, erikoisliikettä, päiväkotia ja koulua. Tapiolan Urheilupuiston harrastuspaikkoihin, kuten Extreme Esportsiin, kipaisee kävellen minuuteissa. Urheilupuiston metroasema on käytännössä vieressä. Kauppakeskus Ainoaan on yksi pysäkinväli ja toisaalta Iso Omenaan kaksi pysäkinväliä. Jousenpurossa asuva ei välttämättä tarvitse autoa. Autoa tarvitsevalle lähistöllä kulkevat Länsiväylä ja Kehä I mahdollistavat sujuvat etenemiset muualle pääkaupunkiseudulle.

Vapaa-ajan lenkkeilijälle ja pyöräilijälle avautuu Jousenpuron ympäristössä useita viehättäviä reittimahdollisuuksia. Esimerkiksi Espoon rantaraitti merenrantanäkymineen on lähellä.

Alkoiko sydämesi sykkiä uudelle kodille Tapiolassa Jousenpuistonkadulla? Tee varaus ajoissa, niin varmistat, että saat juuri haluamasi kodin. Tutustu tarkemmin Tapiolaan!

Kaikki kuvat

Muita kiinnostavia kohteita

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.