Tietoja kohteesta

Tulossa pian ennakkomarkkinointiin Tapiolassa!

Jousenpuro rakennetaan kokonaan uuteen kortteliin Tapiolan Urheilupuiston ja metroaseman välittömään läheisyyteen. Jousenpuroon on tulossa 52 valoisaa kotia, joiden asuinpinta-alat vaihtelevat 24,5-109,5 m2 välillä. Hissilliseen taloon tulee seitsemän kerrosta. Kaikkiin asuntoihin on tulossa reilut lasistetut parvekkeet, ja ylimpien kerrosten kodeissa pääset nauttimaan suurikokoisista terasseista. Yhtiöllä on vuokrattavia autopaikkoja 30 kpl läheisessä pysäköintitalossa. Yhteiset saunatilat rakentuvat viereiseen yhtiöön.

Liity nyt ennakkorekisteriimme, niin saat tietoa projektin etenemisestä ja pääset varaamaan uuden kotisi ensimmäisten joukossa!

Jousenpuron asunnot ovat varattavissa syksyllä 2019.

Tiedustelut: Peab Asuntomyynti
p. 040 801 9900 tai s-posti: asuntomyynti.helsinki@peab.fi

Asuntoja
52
Talotyyppi
Kerrostalo
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä sauna
Kyllä
Tontin omistus
Oma

Asuinympäristö

Vehreä Tapiola kutsuu liikkumaan

As Oy Espoon Jousenpuro rakennetaan Tapiolaan liikunnan, kulttuurin, taiteen ja muiden palveluiden välittömään läheisyyteen. Vain 200 metrin päässä sijaitsee Urheilupuiston metroasema, josta pääsee esimerkiksi Kamppiin 15 minuutissa ja Matinkylään 3 minuutissa. Metroaseman yhteydessä on myös lähikauppa. Tapiolassa juuri käyttöön otetut Merituulentie ja uusi bussiterminaali ovat loistava lisä alueen liikenneyhteyksiin.

Yhden metropysäkin sekä pienen kävelymatkan päässä on Tapiolan keskusta, josta löytyy kaikki tärkeimmät palvelut terveysasemasta kauppakeskukseen. Alueella on erinomaiset liikuntamahdollisuudet niin yksin kuin ryhmässä harrastavalle. Lähellä sijaitsee mm. Tapiolan Urheilupuisto, Esport Areena ja Metro Areena sekä hyvät lenkkipolut ja pyörätiet. Päiväkoteja ja alakouluja on alueella sekä suomen- että ruotsinkielisenä. Suomen huippulukio, Etelä-Tapiolan lukio, sijaitsee alle kilometrin päässä samassa rakennuksessa näyttelykeskus WeeGeen kanssa.

Lue lisää Tapiolasta asuinalueena!

Kaikki kuvat

Muita kiinnostavia kohteita

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.