Tietoja asunnosta

Purjehtijassa lomafiilis on aina lähellä

As Oy Espoon Purjehtijan kodit tulevat olemaan valoisia yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Vaaleasävyinen rakennus sijoitetaan rannan suuntaisesti siten, että jokaiseen huoneistoon kuuluva parveke aukeaa merenlahdelle lounaan suuntaan. Huoneistojen ruoanlaittotila puolestaan avautuu oleskelutilaan, josta on kulku lasitetulle parvekkeelle. Osa parvekkeista on todella tilavia. Ylimmän kerroksen kodeissa tilan tuntua lisää kalteva katto, joka on parhaimmillaan 3,2 metrin korkeudella.

 

Uusien kotien korkeatasoisilla ja helppohoitoisilla materiaaleilla elämästä on helppo nauttia. Lattiat ovat parkettia ja keraamista laattaa. Asuintilojen vesikiertoinen lattialämmitys on silkkaa arkiluksusta – talvellakin voi tepastella kotona avojaloin. Keittiöt ovat luonnollisesti nykyaikaisesti koneistetut. Jokaiseen asuntoon kuuluu oma varastotila. Autoille löytyy pihalta 25 asfaltoitua, lämmityspistokkeellista pysäköintipaikkaa.

Varaa asuntosi ajoissa, niin pääset vaikuttamaan pintamateriaaleihin sekä siihen, millainen maisema ikkunoistasi avautuu!

Parveke
Kyllä
Sauna
Ei
Kaapeli-TV-/Laajakaistamaksu
10,00 €
Energialuokka
C
Tontin omistus
Oma
Myyntihinta
76 440,00 €
Velaton hinta
245 000,00 €
Hoitovastike
150,50 €
Korkovastike
131,15 €
Lyhennysvastike (sis.korko)
769,70 €
Lyhennysvastikkeen arvioitu alkaminen
2022-08
Ennakkovesimaksu hlö/kk
20,00 €

Kaikki kuvat

Yhteyshenkilö

Leena Sirkiä

Pääkaupunkiseutu

Puhelin: +358 40 801 9900
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.