Tietoja kohteesta

Tulossa pian!

Rakennamme uuden 4-6 kerroksisen asuintalon Kruunuvuorenrantaan Helsinkiin. As Oy Helsingin Silhuetti tulee olemaan hienoa jatkoa Peabin aikaisemmin rakentamille kohteille Kruunuvuoren Kuningas ja Kuningatar. Uuden asuintalon ylimpään kerrokseen rakennetaan asuntoja, joissa on korkeat olohuonetilat, isot terassit ja täyskorkeat parvikerrokset.

As Oy Helsingin Silhuetissa on valinnanvaraa yksiöistä aina upeisiin noin sadan neliön kaksikerroksisiin terassiasuntoihin, joista voit seurata auringon laskua meren tai Helsingin siluetin taakse.

Ilmoittaudu ennakkorekisteriimme, niin saat tietoa projektin etenemisestä ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa!

As Oy Helsingin Silhuetin asunnot ovat varattavissa talvella 2019.

Tiedustelut: Peab Asuntomyynti
puh. +358 40 801 9900 tai s-posti: asuntomyynti.helsinki@peab.fi

Asuntoja
72
Talotyyppi
Kerrostalo
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä sauna
Kyllä
Tontin omistus
Oma

Asuinympäristö

Molemmat maailmat lähellä – luonnon rauha ja kaupungin syke

Kruunuvuorenranta houkuttelee asukkaansa tutustumaan luotoihinsa ja rantakallioihinsa, pulahtamaan mereen, pyöräilemään ja lenkkeilemään metsäpoluille sekä nauttimaan kartanoympäristöstä puistoineen. Valitse elämäntapa, joka tuo hyvän olon. Tässä kaupunginosassa asukkaiden hyvinvointi on tavaramerkki. Asut keskellä virkistysaluetta!

Historiallisesta huvila-alueesta, kalliometsien ja saaristoluotojen Kruunuvuorenrannasta rakennetaan upeaa merellistä asuinaluetta hyvien yhteyksien päähän keskustasta. Alueen suunnittelulle tunnusomaista on laadukkuus, moni-ilmeisyys ja valoisuus. Alueen valmistuttua rantabulevardi vetää puoleensa raikkaasta merituulesta nauttivia, keskustan siluetteja, valoja, sekä Suomenlinnaa ihailevia kulkijoita.

Uuden kaupunginosan valaistus on suunniteltu taiteellisena kokonaisuutena antamaan iloa asukkailleen, ja Kruunuvuorenranta tuleekin loistamaan kutsuvana helmenä meren yli keskustaan ja lähisaariin saakka! Uusi kaupunginosa valmistuu 2020-luvun puolenvälin jälkeen, ja asukkaita tulee 11 000.

Kulkuyhteydet alueella ovat jo nyt toimivat. Bussi vie Herttoniemen metroasemalle, josta on hyvät yhteydet kaikkialle pääkaupunkiseudulla. Autolla matka Itäväylälle taittuu 7 minuutissa. Suunnitteilla oleva liikennehanke ”Kruunusillat” tulee toteutuessaan tarjoamaan merellisen raideliikenne-, pyöräily- ja jalankulkuyhteyden Laajasalosta Korkeasaaren ja Sompasaaren kautta keskustaan. Pyöräillen olet Helsingin keskustassa parissakymmenessä minuutissa, ja ratikalla vartissa! Katso lisätietoja hankkeen etenemisestä sivustolta www.kruunusillat.fi.

Lue lisää Kruunuvuorenrannasta »

Kaikki kuvat

Muita kiinnostavia kohteita

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.