Tietoja kohteesta

Tulossa Sompasaareen!

Rakennamme Sompasaareen lamellitalon, jossa on 5–6 kerrosta sekä 12 kerroksisen tornitalon. As Oy Helsingin Sumppari sijoittuu Sompasaarenlaiturin ja Kaljaasi Fortunan kadun väliin sijoittuvaan kortteliin reunustaen Sompasaarenallasta. Useammasta asunnosta avautuvat avarat näkymät kanavan ja puiston suuntaan. Täältä pääset nopeasti myös Mustikkamaan merrellisille lenkkipoluille.

Ilmoittaudu ennakkorekisteriimme, niin saat tietoa projektin etenemisestä ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa!

Sumpparin asunnot ovat varattavissa syksyllä 2019.

Tiedustelut: Peab Asuntomyynti
p. +358 40 801 9900 tai s-posti: asuntomyynti.helsinki@peab.fi

Asuntoja
117
Talotyyppi
Kerrostalo
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä sauna
Kyllä
Tontin omistus
Oma

Asuinympäristö

Sompasaaressa asumisen helpoutta - lähellä palveluja ja hyviä kulkuyhteyksiä

As Oy Helsingin Sumppari sijaitsee meren äärellä, 700 metriä Kalasataman metroasemalta. Helsingin keskustaan on linnuntietä 2 kilometriä ja tietä pitkin 3 kilometriä. Jatkossa Sompasaaren saavutettavuus paranee entisestään, kun alueelta pääsee suoralla raitiovaunuyhteydellä siltojen yli keskustaan 9 minuutissa.

Sompasaari tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden asua paikassa, jossa tulee olemaan loistavat liikenneyhteydet ja välitön yhteys Helsingin merelliseen luontoon. Alueella on myös muuten loistavat palvelut, kuten peruskoulu, päiväkoti, metro, ruokakauppoja sekä kauppakeskus Redi.

Kaikki kuvat

Muita kiinnostavia kohteita

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.