Tietoja autopaikasta

Floriinin suunnittelussa on panostettu asumisviihtyisyyteen. Monen kodin pohjaratkaisusta löytyy miellyttävää avaruutta sekä esimerkiksi seinän sisään liukuvia, tilaa säästäviä väliovia. Myös kaappitilaa on mukavasti. Lisää säilytystilaa saat valitsemalla huoneiston, jossa on saunan sijaan vaatehuone.

Hellepäivien varalle jokaisessa asunnossa ilmalämpöpumppu

Kaikkiin Floriinin asuntoihin kuuluu oma lasitettu parveke. Huonetilojen lattiat ovat parkettia ja kylpyhuoneiden keraamista laattaa. Keittiöt kalustetaan tyylikkäästi. Kodinkoneet integroidaan keittiökalusteisiin. Hellepäivien varalle joka kodissa on ilmalämpöpumppu, jota voi hyödyntää asunnon viilentämisessä.

Kotikorttelissa autohalli, saunaosastot ja liiketilat

Peab rakentaa Lumme- ja Kielotien risteykseen kokonaisen korttelin uusia kerrostaloja. Floriinin autoilevia asukkaita palvelee sisäpihan alle toteutettava korttelin yhteinen pysäköintihalli, jonka osakkeina myytäviin paikkoihin on mahdollista hankkia sähköauton latausasema. Sisäpihan puolelta löytyvät Floriinin yhteistilat sekä kaksi upeaa saunaosastoa ja kerhotila korttelin asuntoyhtiöiden yhteiskäyttöön. Floriinin katutasoon Kielotien varrelle rakentuu kolme liiketilaa, ja kortteliin on tulossa runsaasti muita liiketiloja.

Sujuvaa asumista kaikenikäisille

Floriinin kotien suunnittelussa on tähdätty miellyttävään, sujuvaan ja turvalliseen arkeen muun muassa seuraavilla ratkaisuilla

  • viilennys tarvittaessa kesäaikaan ilmalämpöpumpulla
  • avarat pohjaratkaisut
  • enemmän liukuovia
  • porrashuoneen ulko-oven avausautomatiikka älypuhelimella
  • palovaroitin toimii verkkovirralla
  • kameravalvonta autohallissa
  • ulko-oven avauksen yhteydessä hissi saapuu automaattisesti kyseiseen kerrokseen
  • ulko-oven ovipuhelimen soitto älypuhelimeen

Helpompaa ja turvallisempaa kotiintuloa

Floriinissa on käytössä 2020-luvun digitaalinen kulunhallinta, jossa KONE Residential Flow -älyratkaisu ja iLOQ-lukitus on integroitu yhteensopivaksi järjestelmäksi. KONE Flow -sovelluksen avulla voit käyttää älypuhelintasi rakennuksen ulko-oven avaimena. Älypuhelin voi olla taskussa tai kassissa – vain käden painallus oven kosketuspaneeliin riittää. Ovi avautuu valmiiksi, hissi saapuu sinua vastaan ja vie sinut asuinkerrokseesi automaattisesti.

Mikäli haluat käyttää älypuhelimen sijaan avainta rakennuksen ulko-oven avaamiseen, sekin onnistuu. iLOQ-avain toimii kuten perinteinen avain, mutta turvallisemmin. Jos asukas kadottaa avaimensa, kyseisen avaimen pääsyoikeudet poistetaan nopeasti ja asukas saa välittömästi uuden. Sama avain käy asuntoon, pesutupaan, varastotiloihin, saunaan ja pyörävarastoon, mikä sujuvoittaa kulkemista.

Vieraat voit päästää sisään rakennukseen pääovesta omalla puhelimellasi. Älypuhelinta käytettäessä KONE Flow -sovellus tekee myös vieraillesi automaattisen hissikutsun kotikerrokseesi.

Autopaikan vastike
48,00 €
Kuukausittaiset vastikkeet ovat taloussuunnitelman mukaisia arvioita

Ota yhteyttä!

Asuntomyynti Helsinki

Pääkaupunkiseutu

Puhelin: +358 40 801 9900

Ari Hanhike

Pääkaupunkiseutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 154 9800
Sähköposti: ari.hanhike@peab.fi

Heidi Ekman

Pääkaupunkiseutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 50 395 0648
Sähköposti: heidi.ekman@peab.fi

Jenni Fredriksson

Pääkaupunkiseutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 835 7102