Tietoja kohteesta

As Oy Helsingin Goldfinger – lupa nauttia jokaisesta päivästä

Peab rakentaa erottuvasti muotoillun 12-kerroksisen asuintalon Saukonlaiturin alueelle uuteen Jätkäsaareen. Goldfinger perustuu arkkitehtuurikilpailun voittaneeseen Anttinen Oiva Arkkitehdit Oy:n työhön. Maamerkkimäisen rakennuksen ylimpien kerrosten julkisivumateriaali käsitellään kimmeltämään hillitysti kullansävyisenä valonsäteiden siihen osuessa.

Goldfingeriin tulevien kotien huoneistojakauma vaihtelee välillä 36–85 m2. Uusia koteja on tulossa kaikkiaan 98 . Jokaisen asunnon varustukseen kuuluu tilava lasitettu parveke. Osassa huoneistoja pohjaratkaisu eroaa merkittävästi markkinoiden tavanomaisimmista toteutuksista.

Ajaton kolmiomuoto hyödyntää merimaisemat

Rakennusmassan elegantti flat iron -kolmiomuoto luo rakennukselle omaleimaisen mutta samalla ajattoman kantakaupunkiin sopivan ilmeen. Oivaltava arkkitehtuuri suuntaa asunnot merimaisemien suuntaan ja luo dramaattisen julkisivun päälähestymissuuntaan. Upeasti avautuvia merimaisemia voi ihailla osasta kuuden ylimmän kerroksen koteja.
Lue  Ruoholahden Sanomien artikkeli Godfinger: sta

Ilmoittaudu Peab Asuntomyynnin ennakkorekisteriin

Goldfingerin asunnot ovat varattavissa keväällä 2018. Ilmoittaudu ennakkorekisteriimme, niin saat tietoa projektin etenemisestä ja sinulle avautuu mahdollisuus varata haluamasi asunto ensimmäisten joukossa.

Tiedustelut: Peab Asuntomyynti, puh. 040 801 9900, asuntomyynti.helsinki@peab.fi

as_oy_helsingin_goldfinger_lupa_nauttia

Asuntoja
98
Talotyyppi
Kerrostalo
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä sauna
Kyllä

Asuinympäristö

Jätkäsaaresta rakentuu tiivis osa kantakaupunkia

Goldfinger tulee sijaitsemaan rakennettavan Saukonkanavan läheisyydessä. Meren rantaankin on vain parisataa metriä. Jätkäsaari on jo nyt liitetty osaksi Helsingin kaupungin julkista liikennettä. Myös omalla autolla pääsee nopeasti esimerkiksi Länsiväylälle. Palvelut ovat runsaat jo nyt ja ne kehittyvät jatkuvasti. Ruokakauppoja, päiväkoteja ja kouluja alueella on useampia, ja viereinen Ruoholahti täydentää palveluita tarjonnallaan.
Lue lisää Jätkäsaaresta

 

Kaikki kuvat

Muita kiinnostavia kohteita

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.