Tietoja kohteesta

Espoon parhaita paikkoja kodille

Muuttovalmiin As Oy Espoon Jousenportin sijainti on oivallinen. Metroasemalle kävelee parissa minuutissa. Lähimmät kaupat ovat näköetäisyydellä. Sekä Urheilupuiston harrastuspaikoista että suomen- ja ruotsinkielisistä alakouluista on vain muutaman sadan metrin matka kotiin. Tapiolan keskus ostos- ja kulttuuritarjontoineen sijaitsee noin kilometrin päässä – yksi pysäkinväli metrolla.

Uuden talon ilme on moderni ja skandinaavisen vaalea. Tilavat lasitetut parvekkeet, asuntopihat ja erilaiset terassit jatkavat oleskelutiloja sisältä ulos. Ylimmässä kerroksessa on upeita monitahoisia huoneistoja, joihin sisältyy parhaimmillaan useampi parveke. Keskivaiheilla talo tekee pienen käänteen, mikä luo huoneistojen sisätiloihin erilaisia kulmia. 52 huoneiston ja erilaisten pohjaratkaisujen joukosta löytyy sopivia vaihtoehtoja moniin asumistarpeisiin. Valikoima alkaa kompakteista yksiöistä sekä tilatehokkaista kaksioista ja ulottuu korkealla sijaitseviin vaikuttaviin kattohuoneistoihin.

Huoneistojen pohjapiirroksissa on viehättävää pientä twistiä – arjen toimivuus huomioiden. Suunnittelussa onkin panostettu asumisen miellyttävyyteen. Varustelutaso on nykyaikainen, esimerkiksi valaistus toteutetaan LED-valoilla ja keittiön kodinkoneet ovat tyylikkäästi kaapistoon integroituja. Lisäksi monissa kodeissa on vaatehuone.

Jousenportin ja sisartalo Jousenpuron väliin muodostuu turvallinen autoton sisäpiha, jonne toteutetaan leikkipaikkoja ja istutuksia. Sisäpihalta pääsee suoraan läheiseen pieneen metsikköön, jossa on mukava jatkaa leikkejä. Yhtiön autopysäköinti järjestetään vuokrapaikkoina lähellä sijaitsevassa uudessa pysäköintitalossa.

Kohteessa on valinnainen vuokratontti, joka antaa sinulle joustavuutta valita maksatko mieluummin kuukausittain vuokratonttivastiketta vai haluatko lunastaa oman osuutesi vuokratontista. Kysy lisää asuntomyynnistämme - palvelemme mielellämme!

Rollock älylukitusjärjestelmä tuo turvaa ja helpottaa arkea

Jousenportissa otetaan käyttöön Rollock älylukitusjärjestelmä, joka sujuvoittaa asukkaan liikkumista taloyhtiön tiloissa. Asukas voi käyttää lukituksen avaamiseen joko älypuhelimen mobiilisovellusta tai koodattua tagia, mekaanisia avaimia ei enää tarvita. Etäavaaminen onnistuu tarvittaessa vaikka kotisohvalta käsin. Rollock lisää myös asumismukavuutta ja helpottaa arkea. Sen avulla on helppo tuoda asumiseen uudenlaisia palveluita niin siivouksen, ruokalähetysten kuin vaikka kotisairaanhoidonkin muodossa. Katso video Rollock älylukitusjärjestelmästä!

Asuntoja
52
Talotyyppi
Kerrostalo
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä sauna
Kyllä

Asunnot ja hinnat

Nro Huoneistotyyppi Tila Kerros Asuinpinta-ala Myyntihinta Velaton hinta
A14 3h+kt Myynnissä 3 / 6 63,50 m² 86 783,00 € 286 600,00 € Lue lisää
B29 3h+kt+vh Myynnissä 1 / 6 63,50 m² 85 477,00 € 283 400,00 € Lue lisää
B32 3h+kt Varauksia 2 / 6 60,50 m² 82 753,00 € 273 100,00 € Lue lisää
B37 3h+kt Myynnissä 3 / 6 60,50 m² 84 365,00 € 278 500,00 € Lue lisää
Lue lisää

Asuinympäristö

Uusi kaunis koti vehreästä Tapiolasta!

Monen mielestä Tapiola on täydellinen paikka kodille. Legendaarinen puutarhakaupunki ja Espoon kulttuurillinen keskus hurmaa ihmisillään, tapahtumillaan, museoillaan, arkkitehtuurillaan, ostos- ja harrastusmahdollisuuksillaan sekä upeilla puistoillaan.

Tapiolassa monipuoliset palvelut ovat lähellä

Yksi Jousenportin parhaista puolista onkin sen sijainti. Puolen kilometrin säteellä on monta laadukasta lähikauppaa, erikoisliikettä, päiväkotia ja koulua. Tapiolan Urheilupuiston harrastuspaikkoihin, kuten Extreme Esportsiin, kipaisee kävellen minuuteissa. Urheilupuiston metroasema on käytännössä vieressä. Kauppakeskus Ainoaan on yksi pysäkinväli ja toisaalta Iso Omenaan kaksi pysäkinväliä. Jousenportissa asuva ei välttämättä tarvitse autoa. Toisaalta autoa tarvitsevalle lähistöllä kulkevat Länsiväylä ja Kehä I mahdollistavat sujuvat etenemiset muualle pääkaupunkiseudulle.

Lenkkeilijälle ja pyöräilijälle avautuu Jousenportin ympäristössä useita viehättäviä reittimahdollisuuksia. Esimerkiksi Espoon rantaraitti merenrantanäkymineen on yllättävän lähellä. Tutustu Tapiolan asuinalueeseen »

Kaikki kuvat

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!

Asuntomyynti Helsinki

Pääkaupunkiseutu

Puhelin: +358 40 801 9900

Ari Hanhike

Pääkaupunkiseutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 154 9800
Sähköposti: ari.hanhike@peab.fi

Heidi Ekman

Pääkaupunkiseutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 50 395 0648
Sähköposti: heidi.ekman@peab.fi

Jenni Fredriksson

Pääkaupunkiseutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 835 7102

Muita kiinnostavia kohteita

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.