Tietoja kohteesta

Hurmaavia uusia koteja yhdelle Espoon parhaista paikoista

Modernin talon ulkoinen ilme on skandinaavisen vaalea. Tilavat lasitetut parvekkeet ja terassit antavat upeat puitteet Jousenpuron kodeille. Monessa maantasalla sijaitsevassa kodissa on oma asuntopiha. Ylimmässä kerroksessa on upeita huoneistoja, joihin sisältyy parhaimmillaan useampia parvekkeita tai terasseja. Osa terasseista on katettuja, osa täysin avonaisia. Suurin osa Jousenpuron ulkotiloista suuntautuu aurinkoiseen etelään.

52 huoneiston ja erilaisten pohjaratkaisujen joukosta löytyy useampia vaihtoehtoja erilaisiin asumistarpeisiin ja -mieltymyksiin. Valikoima alkaa kompakteista yksiöistä sekä tilatehokkaista kaksioista ja ulottuu korkealla sijaitseviin vaikuttaviin kattohuoneistoihin. Kaiken kaikkiaan kotien suunnittelussa on panostettu ratkaisuihin, jotka parantavat arjen sujuvuutta ja asumisen miellyttävyyttä. Varustelutaso on luonnollisesti nykyaikainen, esimerkiksi valaistus toteutetaan LED-valoilla ja keittiön kodinkoneet ovat tyylikkäästi kaapistoon integroituja. Monissa kodeissa on myös vaatehuone, useissa jopa kaksi. Joissain huoneistoissa voit lisämaksusta tilata vaatehuoneen tilalle saunan.

Jousenpuron sisartalon Jousenportin valmistuessa rakennusten väliin muodostuu turvallinen autoton sisäpiha, jonne toteutetaan kivoja leikkipaikkoja ja istutuksia. Sisäpihalta pääsee etenemään suoraan läheiseen pieneen metsikköön, jossa on mukava jatkaa leikkejä. Lisäksi sisartalossa Jousenportissa on asukkaiden yhteisessä käytössä saunatilat Jousenportin valmistuessa.

Yhtiön autopysäköinti järjestetään vuokrapaikkoina välittömässä läheisyydessä sijaitsevassa uudessa pysäköintitalossa.

Rollock älylukitusjärjestelmä tuo turvaa ja helpottaa arkea

Jousenpurossa otetaan käyttöön Rollock älylukitusjärjestelmä, joka sujuvoittaa asukkaan liikkumista taloyhtiön tiloissa. Asukas voi käyttää lukituksen avaamiseen joko älypuhelimen mobiilisovellusta tai koodattua tagia, mekaanisia avaimia ei enää tarvita. Etäavaaminen onnistuu tarvittaessa vaikka kotisohvalta käsin. Rollock lisää myös asumismukavuutta ja helpottaa arkea. Sen avulla on helppo tuoda asumiseen uudenlaisia palveluita niin siivouksen, ruokalähetysten kuin vaikka kotisairaanhoidonkin muodossa. Katso video Rollock älylukitusjärjestelmästä!

Asuntoja
53
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä sauna
Kyllä
Energialuokka
B

Asunnot ja hinnat

Nro Huoneistotyyppi Tila Myyntihinta Velaton hinta
B52 4h+kt+s Myynnissä 220 640,00 € 735 200,00 € Lue lisää
Lue lisää

Asuinympäristö

Vehreä Tapiola kutsuu liikkumaan

Monen mielestä Tapiola on täydellinen paikka kodille. Legendaarinen puutarhakaupunki ja Espoon kulttuurillinen keskus hurmaa ihmisillään, tapahtumillaan, museoillaan, arkkitehtuurillaan, ostos- ja harrastusmahdollisuuksillaan sekä luontopoluillaan.

Tapiolassa monipuoliset palvelut ovat lähellä

Yksi Jousenpuron parhaista puolista on sen mikrosijainti. Puolen kilometrin säteellä on monta laadukasta lähikauppaa, erikoisliikettä, päiväkotia ja koulua. Tapiolan Urheilupuiston harrastuspaikkoihin, kuten Extreme Esportsiin, kipaisee kävellen minuuteissa. Urheilupuiston metroasema on käytännössä vieressä. Kauppakeskus Ainoaan on yksi pysäkinväli ja toisaalta Iso Omenaan kaksi pysäkinväliä. Jousenpurossa asuva ei välttämättä tarvitse autoa. Autoa tarvitsevalle lähistöllä kulkevat Länsiväylä ja Kehä I mahdollistavat sujuvat etenemiset muualle pääkaupunkiseudulle.

Vapaa-ajan lenkkeilijälle ja pyöräilijälle avautuu Jousenpuron ympäristössä useita viehättäviä reittimahdollisuuksia. Esimerkiksi Espoon rantaraitti merenrantanäkymineen on lähellä.

Alkoiko sydämesi sykkiä uudelle kodille Tapiolassa Jousenpuistonkadulla? Tee varaus ajoissa, niin varmistat, että saat juuri haluamasi kodin. Tutustu tarkemmin Tapiolaan!

Kaikki kuvat

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!

Asuntomyynti Helsinki

Pääkaupunkiseutu

Puhelin: +358 40 801 9900

Ari Hanhike

Pääkaupunkiseutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 154 9800
Sähköposti: ari.hanhike@peab.fi

Heidi Ekman

Pääkaupunkiseutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 50 395 0648
Sähköposti: heidi.ekman@peab.fi

Jenni Fredriksson

Pääkaupunkiseutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 835 7102

Muita kiinnostavia kohteita

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.