Tietoja kohteesta

Jäljellä vielä yksi yksiö, toimi nopeasti!

Jäljellä hieman reilumman kokoinen yksiö, jonka lisäneliöt tuovat lisää mahdollisuuksia sisustamiseen. Tämä ensimmäiseen kerrokseen sijoittuva ihana koti tarjoaa lasitetun parvekkeen lisäksi oman pienen pihan – harvinaista herkkua! Katatko kahvit parvekkeelle vai pihalle?

As Oy Helsingin Avalon ympäristöineen tarjoaa upeat kehykset elämästä nauttimiseen. Kruunuvuorenrannan luonnon parhaat puolet – mäntymetsät, meri, rantakalliot ja veden takana välkkyvät Helsingin valot – ovat kaikki lähellä. Asuntojen suuret ikkunapinnat tuovat sisätiloihin paljon luonnonvaloa.

Avalonin kotien suunnittelussa johtava ajatus on ollut jokapäiväisen arjen helpottaminen. Lasitetut parvekkeet lisäävät käyttöneliöitä keväästä syksyyn. Arjen luksusta on lattialämmitys, jonka ansiosta kotona voit liikkua avojaloin pakkaspäivinäkin. Hellepäiviin helpotusta saat lattiaviilennysjärjestelmästä.

Avalonin ja Silhuetin asukkaiden yhteiskäyttöön rakennetaan 6. kerroksessa sijaitsevat talosauna, kerhotila sekä suuri avoterassi, jolla kelpaa viettää poutaista kesäpäivää.

Kiinnostuitko?

Avalonin B41 ja Silhuetin B69 myyntiä hoitaa:

Pirkko Rinne / Kiinteistömaailma

Katso yhteystiedot täältä.

 

Asuntoja
60
Talotyyppi
Kerrostalo
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä sauna
Kyllä
Autopaikat
31

Asuinympäristö

Kruunuvuorenranta on Helsingin helmi

Laajasalon saaren länsiosaan sijoittuva Kruunuvuorenranta on ollut Helsingin parhaimmin kätkettyjä salaisuuksia. Vielä 10 vuotta sitten harvat olivat nähneet tämän merellisen alueen mäntyiset kalliot, rantaniityt ja vehreät lehdot. Viime vuosina alueelle on rakennettu paljon uutta, mutta metsäisen ja merellisen luonteensa Kruunuvuorenranta on säilyttänyt. Yhä edelleen saarelta löytyy kolme luonnonsuojelualuetta ja useita luonnonkauniita lenkkipolkuja.

Valon pisaroita pimeydessä - valotaidetta Kruunuvuorenrannassa

Pimeimpinä talvipäivinäkin Kruunuvuorenrannassa loistaa moderni valotaide. Helsingin kaupungin tavoitteena on tehdä siitä yhtenäinen pimeän ajan maisemataideteos. Hämärän laskeutuessa Kruunuvuorenrannan valot syttyvät ja vetävät puoleensa myös kantakaupunkilaisten katseet. Ensimmäinen vaikuttava valotaideteos, vanhaan öljysäiliöön rakennettu teos Öljysäiliö 468, on saanut useita kansainvälisiä tunnustuksia. Myös muuhun alueen valaisuun kiinnitetään erityistä huomiota, eri väreissä hohtavat pysäköintihallit ovat tästä oiva esimerkki.

Meri hurmaa Kruunuvuorenrannassa

Ajattele, millainen paikka Kruunuvuorenranta on muutaman vuoden kuluttua helteisenä kesäpäivänä uimarantoineen, rantasaunoineen, venesatamineen ja rantapromenadeineen. Maisemat ovat ainutlaatuiset, merenlahden takana lännessä näkyy kantakaupunki kirkontorneineen, etelässä Suomenlinna ja idässä Suomenlahden saaristoa.

Paremmat palvelut ja liikenneyhteydet jo nurkan takana

Kymmenen vuoden kuluttua Kruunuvuorenrannassa asuu reilusti yli 10 000 asukasta. Viimeistään tällöin myös kaikki olennaiset peruspalvelut löytyvät läheltä. Tärkeä osa alueen julkisista palveluista sijoittuu isoon palvelukortteliin tulevaan Stansvikinrantaan. Sinne rakennetaan peruskoulu, päiväkoti, liikuntahalli, leikkipuisto, nuorisotila sekä mahdollisesti ruotsinkielinen koulu ja päiväkoti. Alueelle kaavaillaan myös päivittäistavarakauppoja sekä kahvila- ja ravintolapalveluita. Kruunuvuorenrannan ensimmäinen päiväkoti on jo aloittanut toimintansa Borgströminrannassa.

Bussit 84 ja 88 vievät Kruunuvuorenrannasta Herttoniemeen

Vielä tällä hetkellä kaikki liikenne Kruunuvuorenrantaan kulkee Herttoniemen liikenneympyrän kautta. Kruunuvuorenrannasta Herttoniemeen pääsee polkupyörän ja oman auton lisäksi busseilla nro 84 ja 88. Herttoniemestä siirtyy sujuvasti metrolla niin keskustaan, kauppakeskus Rediin kuin Itikseenkin.

Kruunusillat - uusi nopea reitti Kruunuvuorenrannasta Helsingin keskustaan

Matkaa Kruunuvuorenrannasta Herttoniemen kautta Helsingin keskustaan on tällä hetkellä noin 10 kilometriä. Välimatka tulee lyhentymään merkittävästi varsinkin ajallisesti, kunhan uusi suunniteltu raitiotieyhteys valmistuu. Tulevaisuudessa matka Kruunuvuorenrannasta keskustaan taittuu ratikalla noin 15 minuutissa.

Hankkeen nimi on Kruunusillat – nopea kevyen liikenteen ja raitiotiereitin yhdistelmä, joka matkaa keskustaan kolmea vaikuttavan kaunista siltaa pitkin Korkeasaaren ja Kalasataman kautta. Rakentaminen alkaa arviolta vuonna 2021. Tämänhetkinen alustava tavoite yhteyden valmistumiselle on vuonna 2026, mutta aikataulu tarkentuu vuonna 2021.

Tutustu Kruunuvuorenrannan asuinalueeseen »

Kaikki kuvat

Muita kiinnostavia kohteita