Tietoja asunnosta

GoldenEye – rakkautta ensisilmäyksellä

Rakennamme As Oy Helsingin GoldenEyen Saukonkanavan varrelle Karibianrannan ja Karibiankadun kulmaukseen. Omaleimainen ja selkeäpiirteinen asuinrakennus täydentää korttelin länsikulman. Katujulkisivuja rytmittävät parvekkeiden pystyaiheet, jotka kullansävyisinä muodostavat voimakkaan kontrastin rakennuksen paikallamuuratulle mustanruskealle tiilijulkisivulle. Oman lisänsä tuo kullansävyinen metalliverhottu ylin kerros avoimine terasseineen. Sisäpihan julkisivun tiili on sävyltään vaalea ja osaltaan lisää pihan valoisuutta.

GoldenEyen sijainti ja ulkomuoto ovat upeita, mutta niin ovat siihen rakennettavat koditkin. Kookkaat ikkunapinnat tuovat asuntoihin paljon luonnonvaloa. Jokaiseen huoneistoon kuuluu reilunkokoinen lasitettu parveke, jolta on mukava seurailla elämää ympärillä. Ammattilainen on valinnut huoneistojen pintamateriaalit kauniiksi, käytännöllisiksi ja kestäviksi, mutta voit myös itse vaikuttaa sisustusratkaisuihin, kunhan hankit uuden kotisi ajoissa.

Koteja, jotka kestävät aikaa ja katsetta

Huoneistovalikoimaan sisältyy paljon kompakteja mutta tilatehokkaita vaihtoehtoja sinkuille ja pariskunnille. Enemmän tilaa haluaville on GoldenEyessä valinnanvaraa tavanomaista enemmän. Osassa asuntoja voit itse päättää, haluatko mieluummin vaatehuoneen vai saunan. Ylimmän kerroksen moni-ilmeiset huoneistot hurmaavat parveke- ja terassiratkaisuillaan – niissä voit nauttia elämästä joko lasitetulla parvekkeella tai omalla ylellisellä avoterassilla, jossa on elegantit lasikaiteet.

Yhdessä sisartalo Goldfingerin kanssa GoldenEye tarjoaa asukkaiden käytettäviksi poikkeuksellisen monipuoliset yhteiskäyttötilat. Voit hyödyntää niitä sähköisen varausjärjestelmän kautta. Saunaosaston, kerhotilan ja pesulan lisäksi voit käyttää esimerkiksi taloyhtiöiden omaa Smartpost-automaattia, etätyöhuonetta sekä kuntosalia. Kaikkein arvokkaimpia fillareita varten on tarjolla erillisiä yksittäisiä pyörätiloja. GoldenEyellä on jopa omat kajakit, joilla pääsee ulkoilemaan merelliseen Helsinkiin oman kodin rannasta.

Parveke
Ei
Sauna
Ei
Kaapeli-TV-/Laajakaistamaksu
10,00 €
Tontin omistus
Oma
Myyntihinta
9 990,00 €
Velaton hinta
9 990,00 €
Ennakkovesimaksu hlö/kk
20,00 €

Kaikki kuvat

Muita kohteita

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.