Tietoja kohteesta

Näe Helsinki uusin silmin

Mäntymetsät, meri, rantakalliot ja stadin valot kimmeltävän veden takana… As Oy Helsingin Silhuetin kodit tarjoavat upeat kehykset elämästä nauttimiseen. Asuntojen suunnittelussa johtava ajatus on ollut jokapäiväisen arjen helpottaminen. Lasitetut parvekkeet lisäävät käyttöneliöitä keväästä syksyyn. Suuret ikkunapinnat tuovat paljon luonnonvaloa.

Todellista arjen luksusta on vesikiertoinen lattialämmitys, jonka ansiosta Silhuetin kodeissa voi tepastella avojaloin pakkaspäivinäkin. Pattereita ei siis ole, joten voit käyttää tilatehokkaan kodin kaikki sentit sisustamiseen. Kesän kuumimpiin päiviin helpotusta luo puolestaan edistyksellinen lattiaviilennysjärjestelmä

Silhuetin kotien pohjaratkaisut ovat piristävällä tavalla hieman erilaisia. Useissa huoneistoissa on esimerkiksi oma varastohuone sisäänkäynnin lähettyvillä. Moneen ensimmäisen kerroksen asuntoon kuuluu lasitetun terassin lisäksi myös oma pieni asuntopiha.

Upeat kaksikerroksiset huoneistot sijoittuvat ylimpiin kerroksiin. Näitä uniikkeja koteja on erikokoisia erilaisiin tilatarpeisiin. Yhteistä on jopa 5,5 metrin vaikuttava huonekorkeus ja makuuhuoneiden sijoittuminen parvimaiseen toiseen kerrokseen. Useaan kaksikerroksiseen huoneistoon kuuluu oma huikea terassi, josta osa on katettua ja osa avonaista tilaa. Luonnollisesti näistä korkeimmalla olevista huoneistoista avautuvat komeimmat näköalat. Tutustu myös sisartalon Avalonin asuntoihin.

Avoliniin rakennetaan Avalonin ja Silhuetin asukkaiden yhteiskäyttöön 6. kerroksessa sijaitsevat talosauna, kerhotila sekä suuri avoterassi, jolla kelpaa viettää poutaista kesäpäivää (valmistuu loppuvuodesta 2021).

Tervetuloa tutustumaan Silhuetin ja Avalonin pienoismalliin toimistollemme! Ota yhteyttä ja sovi esittely.

Asuntoja
72
Talotyyppi
Kerrostalo
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä sauna
Ei
Autopaikat
35
Energialuokka
B

Asunnot ja hinnat

Nro Huoneistotyyppi Tila Kerros Asuinpinta-ala Myyntihinta Velaton hinta
B69 3h+kt+s Myynnissä 6 / 6 90,00 m² 267 190,00 € 815 000,00 € Lue lisää
Lue lisää

Asuinympäristö

Kruunuvuorenranta on Helsingin helmi

Laajasalon saaren länsiosaan sijoittuva Kruunuvuorenranta on ollut Helsingin parhaimmin kätkettyjä salaisuuksia. Vielä 10 vuotta sitten harvat olivat nähneet tämän merellisen alueen mäntyiset kalliot, rantaniityt ja vehreät lehdot. Viime vuosina alueelle on rakennettu paljon uutta, mutta metsäisen ja merellisen luonteensa Kruunuvuorenranta on säilyttänyt. Yhä edelleen saarelta löytyy kolme luonnonsuojelualuetta ja useita luonnonkauniita lenkkipolkuja.

Valon pisaroita pimeydessä - taidetta Kruunuvuorenrannassa

Pimeimpinä talvipäivinäkin Kruunuvuorenrannassa loistaa moderni valotaide. Helsingin kaupungin tavoitteena on tehdä siitä yhtenäinen pimeän ajan maisemataideteos. Hämärän laskeutuessa Kruunuvuorenrannan valot syttyvät ja vetävät puoleensa myös kantakaupunkilaisten katseet. Ensimmäinen vaikuttava valotaideteos, vanhaan öljysäiliöön rakennettu teos Öljysäiliö 468, on saanut useita kansainvälisiä tunnustuksia. Myös muuhun alueen valaisuun kiinnitetään erityistä huomiota, eri väreissä hohtavat pysäköintihallit ovat tästä oiva esimerkki.

Meri hurmaa Kruunuvuorenrannassa

Ajattele, millainen paikka Kruunuvuorenranta on muutaman vuoden kuluttua helteisenä kesäpäivänä uimarantoineen, rantasaunoineen, venesatamineen ja rantapromenadeineen. Maisemat ovat ainutlaatuiset, merenlahden takana lännessä näkyy kantakaupunki kirkontorneineen, etelässä Suomenlinna ja idässä Suomenlahden saaristoa.

Paremmat palvelut ja liikenneyhteydet jo nurkan takana

Kymmenen vuoden kuluttua Kruunuvuorenrannassa asuu reilusti yli 10 000 asukasta. Viimeistään tällöin myös kaikki olennaiset peruspalvelut löytyvät läheltä. Tärkeä osa alueen julkisista palveluista sijoittuu isoon palvelukortteliin tulevaan Stansvikinrantaan. Sinne rakennetaan peruskoulu, päiväkoti, liikuntahalli, leikkipuisto, nuorisotila sekä mahdollisesti ruotsinkielinen koulu ja päiväkoti. Alueelle kaavaillaan myös päivittäistavarakauppoja sekä kahvila- ja ravintolapalveluita. Kruunuvuorenrannan ensimmäinen päiväkoti on jo aloittanut toimintansa Borgströminrannassa.

Bussit 84 ja 88 vievät Kruunuvuorenrannasta Herttoniemeen

Vielä tällä hetkellä kaikki liikenne Kruunuvuorenrantaan kulkee Herttoniemen liikenneympyrän kautta. Kruunuvuorenrannasta Herttoniemeen pääsee polkupyörän ja oman auton lisäksi busseilla nro 84 ja 88. Herttoniemestä siirtyy sujuvasti metrolla niin keskustaan, kauppakeskus Rediin kuin Itikseenkin.

Kruunusillat - uusi yhteys Kruunuvuorenrantaan

Matkaa Kruunuvuorenrannasta Herttoniemen kautta Helsingin keskustaan on tällä hetkellä noin 10 kilometriä. Välimatka tulee lyhentymään merkittävästi varsinkin ajallisesti, kunhan uusi suunniteltu raitiotieyhteys valmistuu. Tulevaisuudessa matka Kruunuvuorenrannasta keskustaan taittuu ratikalla noin 15 minuutissa.

Hankkeen nimi on Kruunusillat – nopea kevyen liikenteen ja raitiotiereitin yhdistelmä, joka matkaa keskustaan kolmea vaikuttavan kaunista siltaa pitkin Korkeasaaren ja Kalasataman kautta. Rakentaminen alkaa arviolta vuonna 2021. Tämänhetkinen alustava tavoite yhteyden valmistumiselle on vuonna 2026, mutta aikataulu tarkentuu vuonna 2021.

Tutustu Kruunuvuorenrannan asuinalueeseen »

Kaikki kuvat

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!

Asuntomyynti Helsinki

Pääkaupunkiseutu

Puhelin: +358 40 801 9900

Heidi Ekman

Pääkaupunkiseutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 50 395 0648
Sähköposti: heidi.ekman@peab.fi

Ari Hanhike

Pääkaupunkiseutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 154 9800
Sähköposti: ari.hanhike@peab.fi

Jenni Fredriksson

Pääkaupunkiseutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 835 7102

Muita kiinnostavia kohteita

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.