Tietoja asunnosta

Onko uusi kotisi aurinkoisessa pikkukaupungissa?

Miltä kuulostaisi asua pientalovaltaisella alueella pinta-alaltaan Suomen pienimmässä kaupungissa, ja samalla vain 20 minuutin lähijunamatkan päässä pääkaupungin sykkeestä?

Kauniaisiin, aivan Koivuhovin seisakkeen kupeeseen nouseva Bredanlaakson ja Bredankallion kolmen talon kokonaisuus on valoisa uudiskohde aurinkoisella tontilla lähellä pikkukaupungin palveluita. Ajattele, kuinka ihanaa olisi muuttaa uutuuttaan hohtavaan kotiin!

As Oy Kauniaisten Bredankallioon (B ja C-talo) tulee kaikkiaan 70 asuntoa. Huoneistojakauma ulottuu kompaktista 30,5 m2:n yksiöstä aina 78,5 m2:n toimiviin neliöihin. Kaikkien kotien varustetaso on nykyaikainen, ja suurimmissa asunnoissa on myös sauna. Tarkemman varustelun näet rakennustapaselosteesta sekä erillisestä materiaaliesitteestä.

Tonttiesittelyt marraskuussa!

Uusi esittelykonttimme on nyt työmaalla. Tule tutustumaan paikan päälle esittelytiloihin ja sisustusmateriaaleihin. Seuraa sivujamme, päivitämme tänne tulevat esittelyajankohdat. Halutessasi voit varata myös oman esittelyaikasi p. 040 801 9900 tai s-posti: asuntomyynti.helsinki@peab.fi.

Asuntojen suunnittelussa on tavoiteltu avoimien tilojen luomista. Keittiötila, olohuone ja parveke muodostavat toimivan kokonaisuuden, ja oleskelutilasta on suunniteltu väljä ja hyvin kalustettava. Pääosassa asunnoista on suuret, usein koko asunnon levyiset lasitetut parvekkeet, joihin asuntojen olohuonetilat jatkuvat. Osalla ensimmäisen kerroksen asunnoista on lasitettu terassi.

Kotiin on helppo tulla myös omalla autolla, autopaikkoja on tarjolla omasta maanalaisesta hallista sekä ulkona olevista pistokepaikoista. Autopaikat myydään erillisinä osakkeina.

Päivä paistaa, kun on kunnon koti! Tutustu Bredankallion erilaisin kotivaihtoehtoihin ja varaa omasi ajoissa – pääset vaikuttamaan uuden kotisi pintamateriaaleihin!

Parveke
Kyllä
Sauna
Ei
Kaapeli-TV-/Laajakaistamaksu
10,00 €
Tontin omistus
Valinnainen vuokratontti
Myyntihinta
65 028,00 €
Velaton hinta
216 690,00 €
Tontin lunastushinta
32 875,96 €
Hoitovastike
181,35 €
Korkovastike
115,92 €
Lyhennysvastike (sis.korko)
703,80 €
Lyhennysvastikkeen arvioitu alkaminen
2023-01
Tontin vuokravastike
112,07 €
Ennakkovesimaksu hlö/kk
20,00 €

Kaikki kuvat

Ota yhteyttä!

Heidi Ekman

Pääkaupunkiseutu

Puhelin: +358 50 395 0648
Sähköposti: heidi.ekman@peab.fi

Leena Sirkiä

Pääkaupunkiseutu

Puhelin: +358 400 685 461
Sähköposti: leena.sirkia@peab.fi
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.