Tietoja autopaikasta

Tulossa kunnon koteja Tikkurilan keskustaan

Stuiverin kodit ovat tasokkaasti varustettuja, nykyaikaisen turvallisia kaupunkikoteja. Kaikissa kodeissa on joko parveke tai terassi. Jokainen asunto on varustettu viilennysjärjestelmällä. Turvallisuutta lisäävät mm. iLOQ-lukitus, sprinklerijärjestelmä sekä autohallin kameravalvonta. Asuntojen koot vaihtelevat kompakteista yksiöistä tilaviin perheasuntoihin. 

Tikkurilan keskusta jatkaa kehittymistään ja uusien asukkaiden houkuttelemana myös palvelujen määrä on kovassa kasvussa. Kauppojen lisäksi useimmat koulut, terveyspalvelut sekä harrastus- ja ulkoilupaikat sijaitsevat lähipiirissä. Juna-asemalta matkustaa lentokentälle tai Helsingin keskustaan alle vartissa ja suunnitteilla olevan Vantaan ratikan reitti kulkee korttelin eteläpuolella Lummekujaa pitkin.

Viihtyisää ja turvallista asumista modernissa kaupunkikiinteistössä

Asunto Oy Vantaan Stuiveri on valmistuessaan komea näky. Vaikuttavasti muotoiltu, valkokylkinen 12-kerroksinen tornitalo herättää huomiota ja erottuu edukseen.

Stuiveri on rakenteiltaan ja taloteknisiltä järjestelmiltään yhdistelmä hyväksi havaittuja ratkaisuja ja 2020-luvun uutta asumistekniikkaa. Lämmönjaosta vastaavat kaukolämpöön liitetyt vesikiertoiset patterit. Jokainen asunto on varustettu ilmalämpöpumppuihin perustuvalla keskitetyllä mukavuusviilennyksellä. Kiinteistön lukitus toteutetaan älykkäällä iLOQ-järjestelmällä. Paloturvallisuuteen on panostettu tavanomaista enemmän varustamalla talo automaattisella sammutusjärjestelmällä eli sprinklauksella. Lähipalvelut alkavat kotitalon alakerrasta, johon toteutetaan kolme liiketilaa.

Stuiveri rakennetaan osaksi uutta korttelikokonaisuutta, joka nousee puretun valtion virastotalon tontille. Kortteliin rakennetaan useampi kerrostalo sekä päiväkotirakennus. Stuiverin asukkaiden käyttöön tulee nykyaikainen pesula. Seuraavana valmistuvaan asuntoyhtiöön Floriiniin valmistuu korttelin yhteinen kerhotila ja kaksi saunaa. Korttelin sisäpihalle, osittain maan alle, rakennetaan pysäköintihalli, jonka paikat myydään osakkeina. Autopaikoista osa on mahdollista muutostyönä varustaa sähköauton hitaalla yön yli latauspisteellä. Korttelin läpi tulee kulkemaan kevyen liikenteen väylä, josta pääsee viereiseen vehreään Kirjastopuistoon.

Stuiverissa on helppo viihtyä

Stuiverin suunnittelussa on panostettu tulevien asukkaiden viihtymiseen. Tilasuunnittelussa on tähdätty asunnon neliömäärä huomioiden mahdollisimman avarien huonetilojen toteutukseen. Pintamateriaalit on valittu huolella – kestämään katsetta ja aikaa. Asuinhuoneiden lattiat ovat parkettia. Kodinkoneet on integroitu kalustelevyin sulautumaan keittiökalusteisiin. Eteistiloissa on liukuovin toteutettuja kaapistoja. Kun varaat asunnon ajoissa, ehdit vaikuttamaan materiaaleihin ja sävyihin uudessa kodissasi.

Asuntovaihtoehdot alkavat näppäristä yksiöistä. Kaksioissa ja kolmioissa on paljon valinnanvaraa sekä koon että huoneiden sommittelun suhteen. Valikoiman huipulta löytyy yli 80 neliön avaria perheasuntoja. Stuiverin pohjoispäädyn kodeissa hurmaavat inspiroivan erilaiset pohjaratkaisut. Varsinkin Kielotien puolella on todella tilavia lasitettuja parvekkeita, jotka suuntautuvat ilta-auringon suuntaan. Osa kadun puolen parvekkeista on varustettu pienellä ulkovarastolla. Ylimpien kerrosten asunnoista avautuu vaikuttavia näkymiä. Osassa asuntoja on mahdollista muutostyönä toteuttaa saunan tilalle lisää säilytystilaa tarjoava vaatehuone.

Energialuokka
B
Autopaikan vastike
42,00 €
Kuukausittaiset vastikkeet ovat taloussuunnitelman mukaisia arvioita
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.