Tietoja kohteesta

Tulossa Jyväskylään!

Sepänkatu 7:ssä yhdistyvät Jyväskylän parhaat puolet

As Oy Jyväskylän Sepänkatu 7:ään on tulossa laadukkaita kaupunkikoteja alkaen tilatehokkaista yksiöistä ja ulottuen reilunkokoisiin kaksioihin ja kolmioihin, jopa neliöihin. Ylimpään kerrokseen rakennetaan upeita kattohuoneistoja, joista avautuu vaikuttavia näkymiä. Osassa uusia koteja on standardiratkaisua selvästi suurempi parveke tai terassi.

Uuden yhtiön kodit on suunniteltu arjen sujuvuutta ja asumisen miellyttävyyttä lisääviksi, mistä esimerkeiksi käyvät huoneistokohtainen ilmanvaihto ja vesikiertoinen lattialämmitys. Sama korkeatasoinen linja jatkuu huoneistojen pintamateriaaleissa ja varustelussa. Autoille rakennetaan pihakannen alle pysäköintihalli. Autopaikat myydään aluksi vain kolmioiden ja neliöiden ostajille. Omaa autoa ei kuitenkaan välttämättä tarvita, sillä erilaiset autoilutarpeet voi kuitata käyttämällä omassa pihassa tai naapuritontontilla sijaitsevaa yhteiskäyttöautoa.

Sijainniltaan Sepänkatu 7:ää voi luonnehtia yhdeksi Jyväskylän parhaista. Puistomainen ympäristö suorastaan pursuaa luonnonkauniita ulkoiluvaihtoehtoja Harjun ja Tuomiojärven virkistysalueilla. Keskeisimmät palvelut ovat saavutettavissa kävellenkin  vartissa, ydinkeskustan vilkkaimmille kauppakaduille matkaa on vain kilometri. Lapsiperheille tärkeät päiväkodit ja opinahjot sijoittuvat nekin kävely- tai pyöräilyetäisyydelle.

Ilmoittaudu nyt ennakkorekisteriimme, niin saat tietoa projektin etenemisestä ja pääset varaamaan uuden kotisi ensimmäisten joukossa!

Jyväskylän Sepänkatu 7 asunnot ovat varattavissa elokuussa 2019.

Tiedustelut: Peab Asuntomyynti
p. 050 372 3000 tai s-posti: asuntomyynti.jyvaskyla@peab.fi

Asuntoja
64
Talotyyppi
Kerrostalo
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä sauna
Ei
Autopaikat
17
Lisätietoja autopaikoista
Autohallipaikkojen 17 kpl lisäksi yksi autotalli
Tontin omistus
Oma

Asuinympäristö

Tuomiojärven läheisyyteen sijoittuva Sepänkatu on kaunis asuinalue puistoineen. Uimaranta on vain pienen kävelymatkan päässä, kuin myös erilaiset ulkoilumahdollisuudet Harjun virkistysalueella. Uimahalli AaltoAlvari sekä Hippoksen tarjoamat urheilumahdollisuudet sijoittuvat vain kahden kilometrin päähän. Lapsiperheille tärkeät päiväkodit sekä koulut perustasosta yliopistoon ja ammattikorkeakouluun löytyvät kävely- tai pyöräilymatkan etäisyydeltä. Taiteen ja kulttuurin ystävälle on tarjolla erilaisia museoita, gallerioita sekä musiikkia Jyväskylän Sinfoniassa. Lue lisää Jyväskylästä asuinalueena!

Kaikki kuvat

Ota yhteyttä!

Simo Saarinen

Jyväskylä

Puhelin: +358 50 372 3000
Sähköposti: simo.saarinen@peab.fi
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.