Tietoja kohteesta

Tulossa uutta Muurameen!

Tässä ainutlaatuisessa kohteessa saavutat samanaikaisesti modernin asumismukavuuden, kerrostaloasumisen huolettomuuden sekä mäntymetsäisen järviluonnon rauhan ja harrastusmahdollisuudet. Kohde on myös mitä mainioin vaikka loma-asunnoksi. Maisemat ovat huikeat!

Liity nyt ennakkorekisteriin, niin saat tietoa projektin etenemisestä ja pääset varaamaan uuden kotisi ensimmäisten joukossa!

Tiedustelut: Peab Asuntomyynti, Jyväskylä
p. 0400 588 191 tai s-posti: asuntomyynti.jyvaskyla@peab.fi

Talotyyppi
Kerrostalo
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä sauna
Kyllä

Asuinympäristö

Kinkomaa on ulkoilmaihmisen unelmakoti!

Muuramen Kinkomaa tarjoaa lähes rajattomasti mahdollisuuksia luonnossa liikkujalle. Päijänteen rantaan, pienvenevalkamaan ja uimarannalle on matkaa vain yksi vieheenheitto. Kauniilta mäntymetsäiseltä alueelta löytyy myös lukuisia lenkkipolkuja, valaistuja latuja, pyöräreittejä ja suosittu frisbeegolf-rata. Vitapoliksen aistipuistoon on istutettu paljon puita, pensaita ja perennoja, joissa on erityisen paljon tuoksuvia, värikkäitä kukkia.

Luonnonläheinen Kinkomaa on hyvämaineisen Muuramen kunnan kasvava taajama-alue, jolla on toimivat peruspalvelut kaikenikäisille päiväkodeista hoivakoteihin. Oma lähikauppa sekä erilaiset kauneus- ja hyvinvointipalvelut löytyvät nekin aivan lähipiiristä.

Matka monipuolisemman palvelutarjonnan äärelle sujuu myös nopeasti. Muuramen keskustaan on matkaa 8 km ja Jyväskylään alle 15 km. Omalla autolla olet kaupungissa noin vartissa. Jyväskylään pääsee myös kolmella bussilinjalla sekä tietysti myös veneellä. Tutustu Kinkomaahan!

Kaikki kuvat

Muita kiinnostavia kohteita

Asunto Oy Jyväskylän Sepänkatu 7

Tulossa aivan uutta upealle paikalle Jyväskylän keskustassa! Sepänkatu 7:ssä sijaitseva vanha liikekiinteistö on purettu ja tilalle nousee vankka, tiilimuuratulla julkisivulla varustettu kahdeksankerroksinen asunto-osakeyhtiö omalle tontille. Lähipiiristä löytyvät Jyväskylän keskusta sekä olennaiset päivittäispalvelut että loistavat ulkoilu- ja...

Asunto Oy Jyväsjärven Helmi, Jyväskylä

Jyväsjärven Helmi rakennetaan huikealle paikalle Jyväsjärven rantaan omalle tontille. Luonnonkauniin niemen kärkeen nousee kahdeksankerroksinen talo, jossa ensimmäisenä katseen kiinnittää veistoksellisen kaunis, viisto kattomuoto. Helmi toteuttaa monen suomalaisen unelman asumisesta järven rannalla kaupungissa. Maisema Jyväskylän keskustan ja Ha...

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.