Tietoja autopaikasta

A-energialuokan koteja näppärillä tilaratkaisuilla

Asunto Oy Virvelikadun Haspelin rakentaminen on nyt alkanut! Talotekniikaltaan Haspeli edustaa 2020-lukua. Energiatehokkuudeltaan se lukeutuu parhaaseen A-luokkaan. Lämpö jaellaan koteihin miellyttävänä vesikiertoisena lattialämmityksenä. Tarvittaessa ilmanvaihtoa voi tehostaa huoneistokohtaisesti. Modernit tietoliikenneyhteydet ilahduttavat niin etätyöskentelijää kuin vapaa-ajanviettäjää.

Haspelista kodeista löytyy mielenkiintoisia vaihtoehtoja myös nykyaikaista perheasuntoa etsiville. Etenkin suurimpien huoneistojen kohdalla on nähty tärkeäksi toteuttaa runsaasti erilaisia säilytystiloja sekä omat ratkaisut myös kodinhoidolle. Toisaalta pienempienkin kotien suunnitteluun on panostettu. Yksiöissä tilankäyttöä tehostaa yläkaapeilla varustettu makuualkovi.

Yhtiön yhteiset tilat on suunniteltu aktiivisten asukkaiden tarpeisiin. Ulkoiluvälinevarastoja on kaksin kappalein, huoneistokohtaiset irtaimistovarastot löytyvät ullakolta, lastenvaunuvarasto sijoittuu väestönsuojaan, pesutuvassa voi myös kuivata pyykit ja sisääntulon yhteydessä on kätevä kuraeteinen vaikkapa koirantassujen pesuun. Yhtiön pihalla viihdytään kivalla leikki- ja oleskelualueella. Autolle voi hankkia tolppa- tai katospaikan. Autopaikkoihin on myös asennettavissa sähkö- tai hybridiauton latauslaite.

Energialuokka
A
Autopaikan vastike
21,60 €
Velaton myyntihinta
6 900,00 €
Kuukausittaiset vastikkeet ovat taloussuunnitelman mukaisia arvioita

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!

Anna-Maaria Humalajoki

Jyväskylä, asuntomyynti

Puhelin: +358 400 588 191