Tietoja asunnosta

Uusi maamerkki Jyväskylään

Jyväsjärven rantaan nousevaan Helmeen ja myöhemmin rakennettaviin sisartaloihin on helppo rakastua! Komeat kerrostalot viistettyine kattomuotoineen jättävät vahvan jäljen Jyväskylän keskeiseen kaupunkikuvaan. Omaleimaista identiteettiä vahvistavat uusien talojen kookkaat lasitetut parvekkeet, jotka viimeistellään näkösuojina toimivin näyttävin pitsimuurauksin. Jyväsjärven Helmessä pienimpiinkin koteihin kuuluu oma, mukavankokoinen parveke.


*Ensiasunnon ostajan etu on nyt 3 000 €

Ensiasunnon ostajana saat 3 000 euron edun tästä kohteestamme, kun teet kaupat vuoden 2020 aikana. Edun voit käyttää joko uuden asunnon muutostöihin tai osana kauppahinnan maksua. Tutustu tarkemmin ensiasunnon ostajan etuun ja ehtoihin »


Helmen asuntojakauma ulottuu yksiöistä yli sadan neliön unelmakoteihin. Huipulta löytyy muun muassa kaksi kiehtovaa parvihuoneistoa. Yhteistä kaikille kodeille on huolellinen tilasuunnittelu, jossa oleskelutilat on huoneiston neliömäärät huomioiden pyritty maksimoimaan. Huoneistojen materiaalit ovat laadukkaita, esimerkiksi asuinhuoneiden lattiat ovat parkettia. Keittiöt koneistetaan modernisti kalusteuunein ja induktiotasoin.

Jyväsjärven Helmi rakennetaan kunnolla ja varustetaan tasokkain järjestelmin. Esimerkiksi ilmanvaihtoa voi tehostaa huoneistokohtaisesti ja lämmönjakomuotona on energiatehokas lattialämmitys. Taloyhtiön kaapeli-tv-järjestelmä ja Telian huoneistolaajakaista varmistavat, että myös tietoliikenneratkaisut ovat ajan tasalla. Asunnoissa on etäluettavat vesimittarit, jotka mahdollistavat todelliseen veden kulutukseen perustuvan laskutuksen. Asuntokohtainen mittaus vähentää tutkitusti veden ja energian kulutusta, jolloin myös kiinteistön hiilijalanjälki on pienempi. 

Autopaikoitus järjestetään osakkeina myytävinä paikkoina autohallissa sekä avopaikkoina tontilla. Pihapaikoista viisi rakennetaan sähköautojen latauspisteiksi. Kolme näistä varataan yhtiöiden asukkaiden käyttöön tuleville yhteiskäyttöautoille ja kaksi asukkaiden omien sähköautojen latausasemaksi.

Rantasauna omalla hiekkarannalla

Myöhemmin Helmen seuraksi samaan kortteliin on tulossa viisi asuinkerrostaloa, mutta monen mielestä Helmen sijainti niemen kärjessä on uniikki.

Uudet kerrostalot nousevat asunto-osakeyhtiöiden omistamalle yhteiselle tontille, jonka hallinnasta ja käytännön järjestelyistä on sovittu hallinnanjakosopimuksella. Yhtiöiden asukkaiden käyttöön rakennetaan myöhemmässä vaiheessa hirsirakenteinen ja ruohokattoinen rantasauna. Saunan yhteyteen tulee myös tupakeittiö, terassi ja pieni hiekkaranta.

Nyt kannattaa ottaa aikailematta yhteys Peab Asuntomyyntiin, mikäli kodinvaihto on ajankohtainen ja haluat varmistaa juuri mieleisesi huoneiston saatavuuden.

Parveke
Kyllä
Sauna
Kyllä
Kaapeli-TV-/Laajakaistamaksu
1,00 €
Energialuokka
B
Tontin omistus
Oma
Hoitovastike
286,65 €
Korkovastike
265,66 €
Rahoitusvastike (sis. korko)
1 285,22 €
Lyhennyksen arvioitu alkaminen
2023-11
Ennakkovesimaksu hlö/kk
20,00 €
Vastikkeet ovat taloussuunnitelman mukaisia arvioita

Kaikki kuvat

Ota yhteyttä!

Anna-Maaria Humalajoki

Jyväskylä, asuntomyynti

Puhelin: +358 400 588 191

Noora Ulvila

Jyväskylä, muutostyöt

Puhelin: +358 40 7210 888
Sähköposti: noora.ulvila@peab.fi

Muita kohteita

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.