Tietoja asunnosta

Uusi koti keskustassa 50-luvun hengessä

Jyväskylän pelipaikoille kohoava viisikerroksinen As Oy Cygnaeuksenkatu 9 rakennetaan kunnioittaen viereisten rakennusten 50-luvun tyyliä. Oman identiteettinsä kerrostalolle luo Yliopistonkadun puoleista päätyä koristava yksilöllinen ja nykyaikainen muraali. Ulkokuoren sisältä avautuu moderneja yksiöitä ja kaksioita, joiden valoisat värit ja toimivat pohjaratkaisut lisäävät asuntoihin avaruutta ja tekevät asunnoista viihtyisiä.

Keittiöissä kokkailua helpottavat kalusteuuni, astianpesukone, jääkaappipakastin sekä keraaminen keittotaso. Pesuhuoneiden seinät ja lattia on laatoitettu tyylillä, ja kaksioissa iltoja lämmittävät myös huoneistokohtaiset saunat. Lautaparkettien alla kulkee lisämukavuutena vesikiertoinen lattialämmitys.

Yksiöiden leveät, pariovelliset ranskalaiset parvekkeet avaavat huoneistoista ikkunan ulkoelämään, ja kaksioissa lisätilaa antavat lasitetut parvekkeet. Ulkoseinän tyylikäs muraalikuvio jatkuu parvekkeiden lasikaiteissa tehden kerrostalosta yhtenäisen kokonaisuuden.

Taloyhtiön sisäpihan viihtyisässä, vehreässä oleskelunurkassa on mukava istua kesäiltoja ja tutustua naapureihin. Pihalla on mahdollisuus myös pienimuotoiseen kaupunkiviljelyyn. Autopaikkoja löytyy muutamia pihalta sekä läheisestä pysäköintilaitoksesta.

Parveke
Ei
Sauna
Ei
Kaapeli-TV-/Laajakaistamaksu
9,51 €
Tontin omistus
Oma
Hoitovastike
107,25 €
Korkovastike
85,52 €
Lyhennysvastike (sis.korko)
456,22 €
Ennakkovesimaksu hlö/kk
25,00 €

Kaikki kuvat

Yhteyshenkilö