Tietoja kohteesta

Uusi koti Päijänteen rantamaisemiin

Omalle tontille rakennetussa seitsemänkerroksisessa As Oy Jyväskylän Helmitikkassa on kaikkiaan 42 nykyaikaista kotia. Huoneistovalikoima painottuu kaksioihin, mutta mukana on myös yksiöitä, kolmioita ja yksi neljän huoneen asunto. Samalle tontille on myöhemmin tulossa kaksi pienempää kerrostaloa eli As Oy Jyväskylän Kultatikka.

Helmitikan kodit ovat laadukkaita, nykyaikaisia kerrostalohuoneistoja. Pääosaan tulee käytännöllinen ja tyylikäs avokeittiö, ja muutenkin huoneistojen eri toiminnot on suunniteltu tilankäytön kannalta tehokkaasti. Jokapäiväistä miellyttävyyttä asumiseen tuovat vesikiertoinen lattialämmitys ja huoneistokohtainen ilmanvaihto. Lähes joka asunto on varustettu omalla saunalla. Kylpyhuoneissa on laattaa, asuintiloissa lautaparkettia ja keittiöissä astianpesukonetta, kalusteuunia ja keraamista keittotasoa. Myös tietoliikenneyhteydet ovat luonnollisesti ajan tasalla.

Ylivoimaisesti suurin osa Helmitikan lasitetuista parvekkeista on suunnattu Päijänteelle päin. Parin sadan metrin päästä alkavasta rannasta löytyy muun muassa uimaranta ja venesatama. Näin Helmitikka toteuttaa perinteisen suomalaisen unelman asumisesta kaupungissa järven läheisyydessä.

Asuntoja
42
Talotyyppi
Kerrostalo
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä sauna
Ei
Autopaikat
42
Tontin omistus
Oma

Asunnot ja hinnat

Nro Huoneistotyyppi Tila Kerros Asuinpinta-ala Myyntihinta Velaton hinta
C39 2h+kt+s+p Myynnissä 7 / 7 39,00 m² 51 250,00 € 142 900,00 € Lue lisää
Lue lisää

Asuinympäristö

Ristikivi on pientalovaltaista, luonnonkaunista asuinaluetta. Keskisuomalainen järviluonto luo Helmitikan asukkaille upeat puitteet esimerkiksi kalastukseen, veneilyyn tai uintiin. Erilaisia kivoja ulkoilu-, lenkkeily- tai pyöräilyreittejä löytyy suorastaan ruhtinaallisesti. Lähipiirissä on myös paljon muita erilaisia ulkoliikuntakohteita, kuten golf-kenttä ja frisbeegolf-rata.
Alakouluikäisille tarkoitettu koulu sijoittuu noin puolen kilometrin etäisyydelle. Lähipäiväkoteja on kaksikin, Tikan ja Ristikiven alueella. Muut lähipalvelut, kuten yläkoulu ja kauppaliikkeet, sijoittuvat Kuokkalan liikekeskukseen kilometrin etäisyydelle. Keljon kauppakeskus marketteineen ja muine suurmyymälöineen palvelee reilun kahden kilometrin päässä. Jyväskylän keskustaan matkaa kertyy Kuokkalan sillan yli noin 5 km. Sataman alueesta on kehittymässä jyväskyläläisille uusi, upea luonnonläheinen kokoontumispaikka.

Kaikki kuvat

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!

Simo Saarinen

Jyväskylä

Puhelin: +358 50 372 3000
Sähköposti: simo.saarinen@peab.fi

Noora Ulvila

Asiakaspalveluinsinööri

Puhelin: +358 40 7210 888
Sähköposti: noora.ulvila@peab.fi

Muita kiinnostavia kohteita

As Oy Jyväskylän Sepänkatu 7

Tulossa aivan uutta upealle paikalle Jyväskylän keskustassa! Sepänkatu 7:ssä nyt sijaitseva vanha liikekiinteistö puretaan ja tilalle nousee vankka, tiilimuuratulla julkisivulla varustettu kahdeksankerroksinen asunto-osakeyhtiö omalle tontille. Lähipiiristä löytyvät Jyväskylän keskusta sekä olennaiset päivittäispalvelut että loistavat ulkoilu- j...

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.