Tietoja asunnosta

Uusi koti Päijänteen rantamaisemiin

Omalle tontilleen rakennettavaan seitsemänkerroksiseen As Oy Jyväskylän Helmitikkaan tulee kaikkiaan 42 nykyaikaista kotia. Huoneistovalikoima painottuu kaksioihin, mutta mukana on myös yksiöitä, kolmioita ja yksi upea 4 H + K. Samalle tontille on myöhemmin tulossa kaksi pienempää kerrostaloa eli As Oy Jyväskylän Kultatikka.
Helmitikan kodit ovat laadukkaita, nykyaikaisia kerrostalo-huoneistoja. Pääosaan tulee käytännöllinen ja tyylikäs avokeittiö, ja muutenkin huoneistojen eri toiminnot on suunniteltu tilankäytön kannalta tehokkaasti. Jokapäiväistä miellyttävyyttä asumiseen tuovat vesikiertoinen lattialämmitys ja huoneisto-kohtainen ilmanvaihto. Lähes joka asunto on varustettu omalla saunalla. Kylpyhuoneissa on laattaa, asuintiloissa lautaparkettia ja keittiöissä astianpesukonetta, kalusteuunia ja keraamista keitto-tasoa. Myös tietoliikenneyhteydet ovat luonnollisesti ajan tasalla.
Ylivoimaisesti suurin osa Helmitikan lasitetuista parvekkeista on suunnattu Päijänteelle päin. Parin sadan metrin päästä alkavasta rannasta löytyy muun muassa uimaranta ja venesatama. Näin Helmitikka toteuttaa perinteisen suomalaisen unelman asumisesta kaupungissa järven läheisyydessä.

Parveke
Kyllä
Sauna
Kyllä
Kaapeli-TV-/Laajakaistamaksu
7,00 €
Tontin omistus
Oma
Hoitovastike
275,40 €
Korkovastike
128,79 €
Lyhennysvastike (sis.korko)
884,52 €
Lyhennysvastikkeen arvioitu alkaminen
2021-07
Ennakkovesimaksu hlö/kk
20,00 €

Kaikki kuvat

Yhteyshenkilö

Muita kohteita

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.