Tietoja kohteesta

Uusi koti Jyväskylän ytimestä

TupasVillan 63 asuntoa vaihtelevat 23 neliön yksiöistä 94 neliön kolmioon. Korkeat ikkunat tuovat asuntoihin valoa ja kaikissa asunnoissa on joko parveke tai ranskalainen parveke. Kaikissa kolmioissa ja isommassa kaksiossa on oma sauna lasiseinällä ja pilarikiukaalla. Talosta löytyvät myös tilava polkupyörävarasto, autohalli sekä viihtyisä kansipiha.

Asunto Oy TupasVilla nousee Jyväskylän keskustaan omalle tontille sisäpihan rauhaan. Kohteen välittömästä läheisyydestä löytyvät kaikki keskustan palvelut sekä yläkaupungin vilske. Toisella puolella kohdetta nousee Harju, jonka ulkoilualue tarjoaa monenlaisia liikkumis- ja virkistysmahdollisuuksia. Naapurista löytyy myös upea ja vehreä Kirkkopuisto.

Keskustan sekä yläkaupungin ravintoloihin ja kahviloihin on vaivaton poiketa milloin vain. Jyväskylän taidemuseo ja kaupungin kirjasto lehtien lukusaleineen tarjoavat kulttuuria ja harrastusmahdollisuuksia viereisissä kortteleissa, kivenheiton päässä olevaa kaupunginteatteria unohtamatta. Yliopiston pääkampus on vain kävelymatkan päässä.

Asuntoja
63
Talotyyppi
Kerrostalo
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä sauna
Ei
Autopaikat
27
Lisätietoja autopaikoista
Autohalli
Muut tilat
Polkupyörävarasto
Energialuokka
A

Kaikki kuvat

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!

Anna-Maaria Humalajoki

Jyväskylä, asuntomyynti

Puhelin: +358 400 588 191

Asuntomyynti Jyväskylä

Puhelin: +358 400 588 191

Muita kiinnostavia kohteita

As Oy Virvelikadun Haspeli, Jyväskylä

Asunto Oy Virvelikadun Haspeli on kuusikerroksinen asunto-osakeyhtiö, johon rakennetaan moderneja koteja nopeasti kehittyvälle Savulahden asuinalueelle. Kaikissa yksiöitä suuremmissa huoneistoissa on upeat lasitetut parvekkeet, joista avautuu näkymiä luonnonkauniiseen ympäristöön. Läheiset Tuomiojärven ja Laajavuoren alueet pursuavat ulkoilu- ja...

Asunto Oy Jyväsjärven Loiste, Jyväskylä

Muuttamalla Jyväsjärven Loisteeseen pääset asumaan luonnonkauniin järven rannalle vastapäätä Jyväskylän ydinkeskustaa. Kotiovelta etenet veden äärelle vain parissa minuutissa. Itse talossa katse kiinnittyy komeaan viistettyyn kattomuotoon sekä parvekkeiden pitsimuurauksiin. Kaikissa Loisteen kodeissa on omat tilavat terassilasitetut parvekkeet,...