Tietoja kohteesta

Tulossa!

Rakennamme uuden asuintalon Puijonlaaksoon. Asunto Oy Kuopion Hiihtäjän asunnot ovat varattavissa syksyllä 2019.

Ilmoittaudu ennakkorekisteriimme, niin saat tietoa projektin etenemisestä ja pääset varaamaan uuden kotisi ensimmäisten joukossa!

Tiedustelut: Peab Asuntomyynti, Kuopio
p. +358 40 163 6900 tai s-posti: asuntomyynti.kuopio@peab.fi

Asuntoja
48
Talotyyppi
Kerrostalo
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä sauna
Ei

Asuinympäristö

Monipuolinen asuinalue, josta on hyvät yhteydet joka suuntaan

Puijonlaakso on Kuopion helmiä! Se sijaitsee vain parin kilometrin etäisyydellä Kuopion kuuluisasta kauppatorista. Ydinkeskusta on siis pyöräily- ja jopa kävelyetäisyydellä. Myös julkisilla kulkuneuvoilla pääsee helposti keskustaan ja muihin Kuopion kaupunginosiin.

Puijonlaaksossa on monipuolinen kauppakeskus, lääkäripalvelut, apteekki, päiväkoteja, nuorisotiloja, ala-asteen koulu, kirjasto, kauppoja, hotelli, pankki ja pankkiautomaatteja, pizzerioita, kampaamoja, eläinlääkäriasema sekä Kuopion matkailu- ja ravitsemisalan oppilaitos Savonia.

Kaikki kuvat

Muita kiinnostavia kohteita

Asunto Oy Kuopion Aapelin Tupa

Mualiman navan eli Kuopion torin ja Aapelin puiston laidalle rakennettava Aapelin tupa sijaitsee mitä parhaimmalla paraatipaikalla omalla tontilla. Aapelin tuvan kodeista aukeaa upeat näkymät valtakunnallisestikin arvokkaaseen miljööseen. Sankaripuistoa, kasarmialuetta, vanhaa paloasemaa ja Pikku Pietarin torikujaa voit katsella omasta kodistasi...

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.