Tietoja kohteesta

Tulossa uutta Petosen Pyöröön!

Asunnot on suunniteltu 38m²-75m² kokoisiksi, joten valinnan varaa löytyy hyvin erilaisiin tarpeisiin. Voit valita tulevan kotisi omalla saunalla tai ilman, sillä saunomaan pääset jokatapauksessa taloyhtiöön rakennettavassa yhteissaunassa.

Yhteistilat rakennetaan erilliseen piharakennukseen suojaiselle sisäpihalle toisen talon kanssa. Piharakennukseen on tulossa vuokrattava juhlatila/asunto, pesutupa, yhteinen oleskelutila ja sauna. Kohteen suunnittelussa tullaan huomioimaan erityisesti esteetön liikkuminen apuvälineiden kanssa sisätiloissa.

Liity nyt ennakkorekisteriin, niin saat tietoa projektin etenemisestä ja pääset varaamaan uuden kotisi ensimmäisten joukossa!

Pyörön Kukan asunnot ovat varattavissa syksyllä 2020.

Tiedustelut: Peab Asuntomyynti, Kuopio
p. 040 163 6900 tai s-posti: asuntomyynti.kuopio@peab.fi

Talotyyppi
Kerrostalo
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä sauna
Kyllä

Asuinympäristö

Petoson puistokaupunki kutsuu liikkumaan

Petosen puistokaupunki sijaitsee noin 10 kilometriä Kuopion keskustasta etelään. Petosen alueen sydämenä toimii kerrostalovaltainen Pyörö, jonka ympärille levittäytyvät rivitalo- ja omakotitaloalueet. Kaupunginosa tunnetaan puistokaupunkina sen lukuisten puistokäytävien johdosta, joita on yhteensä noin 20 kilometriä. Petosella liikut turvallisesti pyörällä erillisen kevyen liikenteen verkoston ansiosta. Alue tarjoaakin ihanteellisen kasvuympäristön lapsiperheille.

Petonen tarjoaa kattavat palvelut

Kaikki peruspalvelut löytyvät torimaisen Itsenäisyyden aukion ympäriltä. Petosella on mm. useita ruokakauppoja, kukkakauppoja, kioskeja, ravintoloita, kampaamoja, terveysasema, apteekki ja lääkärikeskus. Lapsiperheitä palvelut myös useat päiväkodit, koulut sekä äitiys- ja lastenneuvolat.

Liikuntamahdollisuudet ovat erinomaiset. Runsaiden lenkkeilyverkostojen ja uimarantojen lisäksi alueelta löytyvät uima- ja jäähalli, jalkapallo- ja tenniskentät, kuntosaleja sekä uusi monipuolinen liikuntakeskus Lippumäessä. Venesatamat tarjoavat veneilijöille suoran yhteyden kauniille Kallavedelle.

Petoselta on hyvät liikenneyhteydet keskustaan niin linja-autolla kuin omalla pyörällä. Petonen sijainti moottoritien läheisyydessä helpottaa ja nopeuttaa liikkumista myös läheisiin kaupunginosiin. Kasvava työpaikkakeskittymä, Etelä-Kuopion yrityspuisto sijoittuu aivan Petosen viereen.

Kaikki kuvat

Muita kiinnostavia kohteita

As Oy Kuopion Ulkoilija

Suunnitteilla Kuopion Puijonlaaksoon omalle tontille vankka viisikerroksisen asunto-osakeyhtiön. As Oy Kuopion Ulkoilijaan tulee kaikkiaan 42 modernisti varustettua huoneistoa. Kaikissa Ulkoilijan kodeissa lämpöä luo ihana lattialämmitys, joka tuntuu ylelliseltä etenkin talven kylmimpinä päivinä. Ulkoilijan kotien sijainti on erinomainen – etenk...

Asunto Oy Kuopion Hiihtäjä

Rakennamme Kuopion Puijonlaaksoon omalle tontille vankan viisikerroksisen asunto-osakeyhtiön. As Oy Puijonlaakson Hiihtäjään tulee kaikkiaan 51 modernisti varustettua huoneistoa. Kaikissa Hiihtäjän kodeissa lämpöä luo ihana lattialämmitys, joka tuntuu ylelliseltä etenkin talven kylmimpinä päivinä. Hiihtäjän kotien sijainti on erinomainen – etenk...

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.