Tietoja autopaikasta

Uusia raikkaita koteja Pyörölle

Unohda kulman takana odottavat remontit, raskaat lumityöt ja hikiset ruohonleikkuut – muuta uuteen huolettomaan kerrostaloon. Asunto Oy Pyörön Kukkasen kodeissa on helppo viihtyä. Pohjaratkaisut on suunniteltu jokapäiväistä toimivuutta ajatellen. Erityistä painoa on laitettu sujuvalle ja esteettömälle liikkumiselle.

Rakenteiltaan Kukkanen edustaa jykevää ja koeteltua perinteistä rakentamista. Lämmitys perustuu varmatoimiseen kaukolämpöön. Sisäilman raikkaudesta huolehtii huoneistokohtaisesti säädettävä ilmanvaihto. Nykyaikaiset tietoliikenneyhteydet ilahduttavat niin etätyöskentelijää kuin vapaa-ajanviettäjää.

Kukkaseen rakennettavat huoneistot ovat mukavankokoisia kaksioita ja kolmioita. Kalusteiltaan ja pintamateriaaleiltaan asunnot ovat modernisti varustettuja, esimerkiksi keittiöissä on kalusteuuni, pintaan upotettu keittotaso ja integroitu astianpesukone. Kesäkaudella oleskelutiloja laajentaa lasitettu parveke. Lisäksi jokaiseen kotiin kuuluu reilunkokoinen lämmin varastotila. Autollesi voit lunastaa lämpöpistokkeella varustetun paikan yhtiön pysäköintialueelta.

Kukkasen pihatalo lisää asukkaitten yhteistoimintamahdollisuuksia vuoden ympäri. Naapuritalon kanssa yhteisessä pihatalossa on moderni pesutupa, viihtyisä sauna- ja kylpytila, työhuone satunnaiseen etätyöskentelyyn tai vierashuone yökyläläisille sekä isompi yhteinen oleskelu/juhlatila, joka on jaettavissa kahtia. Asukkaat keksivät varmasti mukavia yhteisiä käyttötapoja pihatalolle ja pihalle.

ETU: Kun ostat asunnon Pyörön Kukkasesta, maksamme nykyisen asunnon myynnin välityspalkkion, kun välittäjä on yhteistyökumppanimme OP Koti. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: opkoti.kuopio@op.fi tai 010 258 8505.

Autopaikan vastike
14,40 €
Velaton myyntihinta
3 500,00 €
Kuukausittaiset vastikkeet ovat taloussuunnitelman mukaisia arvioita

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!

Siru Talvinen

Kuopio, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 137 6900
Sähköposti: siru.talvinen@peab.fi
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.