Tietoja kohteesta

Asunnot on suunniteltu vanhaa rakennusta kunnioittaen ja modernin asukkaan toiveita kuunnellen. Asuntojakauma on kaupunkimaisen monipuolinen, yksiöistä kattokerroksen väljiin ullakkoasuntoihin. Niissä perinteistä tunnelmaa luovat kaltevat sisäkatot ja tyylikkäät kattolyhdyt.

Rakennuksen pohjois-eteläsuuntaisen sijainnin ansiosta kaikki asunnot avautuvat hyviin ilmansuuntiin. Asunnoista on näkymiä suojaisalle sisäpihalle, Puistokadulle, lehtevälle kasarmialueelle tai idylliselle Pikku-Pietarin Torikujalle. Kadun puoleiset julkisivut on säilytetty ullakkokerrosta lukuun ottamatta lähes alkuperäisessä asussa. Ulkoseiniä pihan puolella on aukotettu vapaammin, ja pihalle avautuvissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet.

Liity nyt ennakkorekisteriin, niin saat tietoa projektin etenemisestä ja pääset varaamaan uuden kotisi ensimmäisten joukossa!

Voiportin asunnot ovat tulossa myyntiin syksyllä 2020.

Tiedustelut: Peab Asuntomyynti
p. 040 163 6900 tai s-posti: asuntomyynti.kuopio@peab.fi

Asuntoja
19
Talotyyppi
Kerrostalo
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä sauna
Kyllä

Kaikki kuvat

Muita kiinnostavia kohteita

As Oy Kuopion Pyörön Kukka

Suunnitteilla Petosen Pyöröön uusia koteja kattavien palvelujen äärelle. As Oy Kuopion Pyörön Kukkaan on suunniteltu asuntoja erilaisiin tarpeisiin. Erityisen tästä kohteesta tekee upea erillinen piharakennus, josta löytyvät tilat niin arkeen kuin juhlaan.

Asunto Oy Kuopion Aapelin Tupa

Mualiman navan eli Kuopion torin ja Aapelin puiston laidalle rakennettava Aapelin tupa sijaitsee mitä parhaimmalla paraatipaikalla omalla tontilla. Aapelin tuvan kodeista aukeaa upeat näkymät valtakunnallisestikin arvokkaaseen miljööseen. Sankaripuistoa, kasarmialuetta, vanhaa paloasemaa ja Pikku Pietarin torikujaa voit katsella omasta kodistasi...

Asunto Oy Kuopion Hiihtäjä

Rakennamme Kuopion Puijonlaaksoon omalle tontille vankan viisikerroksisen asunto-osakeyhtiön. As Oy Puijonlaakson Hiihtäjään tulee kaikkiaan 51 modernisti varustettua huoneistoa. Kaikissa Hiihtäjän kodeissa lämpöä luo ihana lattialämmitys, joka tuntuu ylelliseltä etenkin talven kylmimpinä päivinä. Hiihtäjän kotien sijainti on erinomainen – etenk...

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.