Tietoja kohteesta

As Oy Kuopion Aapelin Tupa

Aapelin tupaan on tulossa 57 erilaista kotia ja niiden koot vaihtelevat 26,5 – 106 m2 välillä. Yksiöt ovat noin  26,5 – 31,5 m2, kaksiot 38,5 – 53 m2, kolmioita ja neliöitä 55 – 90,5 m2 ja isoin asunto 106 m2.

Tärkeintä kuitenkin on, että kuuntelemme herkällä korvalla sinun toiveitasi uudesta kodistasi.

Matkaa Kuopion torille eli mualiman navalle tulee muutama sata metriä. Kaikki palvelut; kaupat, terveyspalvelut, teatteri, elokuvateatteri, liikuntapaikat, linja-auto ja rautatieasema ovat kävelymatkan päässä ja kulkuyhteydet moottoritielle, niin etelään kuin pohjoiseen ovat hyvät.

Arvio ennakkomarkkinoinnin aloituksesta on loppukesä / alkusyksy 2018. Ilmoittaudu ennakkorekisteriin jo nyt, niin saat ensimmäisenä tiedon, kun asunnot ovat varattavissa.

Ota yhteyttä, niin laitetaan kotiasiat kuntoon!   

Tiedustelut: Peab asuntomyynti Kuopio, puh. 040-163 6900, asuntomyynti.kuopio@peab.fi

Asuntokoot 26,5 – 106 m2 (1h+k – 4h+k+s)

Asuntoja
57
Talotyyppi
Kerrostalo
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä sauna
Ei

Kaikki kuvat

Yhteyshenkilö

Muita kiinnostavia kohteita

Asunto Oy Kuopion Julkulan Rysä

Puijon länsipuolelle kohoava viisikerroksinen Julkulan Rysä tarjoaa kotoisaa asumista huippupaikalla luonnon helmassa, mutta samalla lähellä palveluita ja keskustaa. Jokainen asunto tilatehokkaista yksiöistä avariin kolmioihin on varustettu omalla lasitetulla terassilla tai parvekkeella, joista parhaimmista on upeat näköalat kauniin Kallaveden l...

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.