Tietoja asunnosta

Astu tupaan, viihtyisään kotiin!

Kuopion sydän on tietenkin tori. Mikä olisikaan parempi paikka asua, kuin aivan sen kupeessa! Kaikki palvelut ovat lähellä; linja-autoasema ja rautatieasema ovat kävelymatkan päässä, teatteriin pääsee muutamassa minuutissa ja torille tietenkin lähes tulkoon oven avattuaan.

Pihapiiri kuin unelma

Leijaileva kattomuoto, vaalea väritys sekä suuret ikkunapinnat liittävät päärakennuksen Tulliportinkadun moderniin rakennusperinteeseen. Sisäpihaa rajaava matala osa tuo pihapiiriin rännikatujen intiimiä mittakaavaa. Pihan toisella laidalla sijaitseva Voiportti tuo lähimiljööseen historiallista syvyyttä.

Yhteisöllisyyttä kortteliin luo pihalle etelään avautuva parvekemainen sivukäytävä, jonka varrella sijaitsevat ensiasunnoiksi sopivat pienasunnot. Päärakennuksen kattokerrokseen on sijoitettu avarat laatuasunnot kolmeen suuntaan avautuvine kattoterasseineen.

Rakennuksen suuntaus luo kaikille asunnoille kiehtovat kaupunkinäkymät ja kauniin luonnonvalon.

Pihatason alla on autohalli, jonne on esteetön hissiyhteys porrashuoneesta. Yhteistilat ja varastot sijaitsevat päärakennuksen osittain maanalaisessa kellarikerroksessa. Porrashuoneen laadukkaat materiaalit, värit, tila ja valo tekevät kotiin tulosta ilon.

Neliöillä leikittelyä

Asuintalo tulee pitämään sisällään erilaisiin tarpeisiin sopivia koteja. Kompaktit yksiöt, valoisat kaksiot ja tilavat kolmiot antavat valinnanvaraa. On myös mahdollista yhdistää ostettaessa esimerkiksi yksiö ja kolmio, jolloin kotiinsa saa verrattomasti neliöitä. Pienasunnoissa on ranskalaistyyppinen parveke, suuremmissa asunnoissa lasitettu kulmaparveke antaa tilallista väljyyttä ja pitkiä näkymiä asunnon läpi ulos.

Asuntoihin on piirretty hyvin säilytystilaa. Jokaisen kodin suunnittelussa vältetty hukkaneliöitä ja keskitytty luomaan avara ja kodikas tunnelma. Asukkaalla on mahdollisuus valita kolmesta erilaisesta materiaalipaketista omansa. Kaikissa asunnoissa tulee olemaan laadukas tammiparketti ja vesikiertoinen lattialämmitys, sekä kalusteisiin sijoitetut astianpesukone sekä mikro. Materiaalikatalogi julkaistaan mahdollisimman pian.

Pakinoitsijan jäljillä

Simo Puupponen nimimerkiltään Aapeli oli 1950-luvulla aikansa merkittävimpiä pakinoitsijoita. Hänen kirjoistaan tunnetuin Pikku Pietarin Piha sijoittuu juurikin Kuopion pikkukaupunkiympäristöön. Aapelin Tupa kunnioittaa suositun pakinoitsijan muistoa ja kantaa nimeään suurella ylpeydellä. Mitä tarinoita kauniissa ja viihtyisässä Aapelin Tuvassa vielä syntyykään!

Parveke
Kyllä
Sauna
Kyllä
Kaapeli-TV-/Laajakaistamaksu
8,50 €
Energialuokka
B
Tontin omistus
Oma
Myyntihinta
61 992,00 €
Velaton hinta
207 000,00 €
Hoitovastike
144,40 €
Korkovastike
122,43 €
Lyhennysvastike (sis.korko)
698,01 €
Lyhennysvastikkeen arvioitu alkaminen
2023-06
Ennakkovesimaksu hlö/kk
20,00 €

Kaikki kuvat

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!

Muita kohteita

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.