Tietoja asunnosta

Hyvin suunniteltu tuntuu kodilta heti

Julkulan Rysän tilatehokkaista yksiöistä ja kaksioista sekä avarammista kaksioista ja kolmioista jokainen voi löytää oman kotinsa. Asuntoihin on suunniteltu erilaisia pohjaratkaisuja, ja koot vaihtelevat 31—80,5 neliön välillä. Kestävän tammiparketin alla kiertävä vesikiertoinen lattialämmitys pitää asuntojen lämpötilan miellyttävänä myös talvella. Lasitetuille parvekkeille on ihana istahtaa haukkaamaan raitista ilmaa ja nauttimaan ulkoelämästä. Kotoisuutta parvekkeisiin tuo tyylikäs, puuverhoiltu taustaseinä. Osasta parvekkeista on lisäksi upea näköyhteys Kallaveden aaltoihin.

Asuntojen nykyaikaiset avokeittiöt luovat avaruutta oleskelutiloihin. Keittiön työtasot ja välitila ovat siistiä laminaattia, ja kalusteuuni, induktioliesitaso, astianpesukone sekä jää- pakastinkaappiyhdistelmä tekevät ruoanlaitosta mielekästä ja vaivatonta. Kolmioissa keittiöihin kuuluvat erilliset jääviileäkaappi sekä pakastin.

Kolmioissa ja osassa kaksioista jokainen ilta voi olla saunailta omassa huoneistokohtaisessa saunassa. Lisäksi kahden viereisen tontin kanssa yhteiseksi rakennettavasta pihasaunasta voi varata itselleen tunnelmalliset löylyt.

Auton parkkeeraus onnistuu näppärästi kiinteistön pihalla sijaitsevalla parkkialueella, jolta voi lunastaa autolleen oman paikan. Sekä katokselliset että avoimet paikat on varustettu lämmityspistokkeella, jotta auto starttaa liikkeelle aamupakkasillakin.

Parveke
Kyllä
Sauna
Kyllä
Kaapeli-TV-/Laajakaistamaksu
5,00 €
Energialuokka
C
Tontin omistus
Vuokra
Hoitovastike
216,00 €
Korkovastike
86,64 €
Lyhennysvastike (sis.korko)
653,41 €
Ennakkovesimaksu hlö/kk
20,00 €

Kaikki kuvat

Ota yhteyttä!

Liitteet ja linkit

Muita kohteita

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.