Tietoja kohteesta

Asumaan Puijon kansallismaisemiin keskustan kulmille

Tuulikellossa on 39 modernia kotia monilla asumismukavuutta nostavilla ominaisuuksilla. Tuulikelloon on rakennettu valoisia koteja, joissa on paljon asumisviihtyvyyttä lisääviä tekijöitä, kuten vesikiertoinen lattialämmitys, huoneistokohtainen ilmanvaihto ja nopea internetyhteys. Lämpimillä tammiparkettilattioilla on kiva astella vaikka avojaloin.
Tuulikellon kylpyhuoneet on laatoitettu, keittiöissä on modernit kaapistot, astianpesukone ja erillisuuni sekä liesitaso. Useimmissa huoneistoissa on myös sauna sekä kauniisti lasitettu parveke, josta sisustat makusi mukaisen tyylikkään kesähuoneen.
Tuulikanteleen ja Tuulikellon väliselle pihakannelle, sisäpihalle, rakennetaan leikki- ja oleskelutilat sekä yhteisöllisyyttä lisäävä grillikatos. Pihakannen alta löytyy pysäköintihalli ja talojen kellarikerroksista lämpimiä autotalleja. Pysäköintihallista pääsee siirtymään sisätiloihin säältä suojassa.

Asuntoja
39
Talotyyppi
Kerrostalo
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä sauna
Ei
Autopaikat
35
Energialuokka
C
Tontin omistus
Valinnainen vuokratontti

Asunnot ja hinnat

Nro Huoneistotyyppi Tila Kerros Asuinpinta-ala Myyntihinta Velaton hinta
C7 4h+kt+s Myynnissä 1 / 5 76,50 m² 47 750,00 € 239 000,00 € Lue lisää
Lue lisää

Asuntoesittelyt

Seuraava esittely: 16 joulukuu

Osoite
Sompatie 6 C 7
Milloin
14:00-14:45
Yhteyshenkilö
Siru Talvinen 040 137 6900

Asuinympäristö

Monipuolinen asuinalue, josta on hyvät yhteydet joka suuntaan

Puijonlaakso on Kuopion helmiä! Se sijaitsee vain parin kilometrin etäisyydellä Kuopion kuuluisasta kauppatorista. Ydinkeskusta on siis pyöräily- ja jopa kävelyetäisyydellä. Myös julkisilla kulkuneuvoilla pääsee helposti keskustaan ja muihin Kuopion kaupunginosiin.

Puijonlaaksossa on monipuolinen kauppakeskus, lääkäripalvelut, apteekki, päiväkoteja, nuorisotiloja, ala-asteen koulu, kirjasto, kauppoja, hotelli, pankki ja pankkiautomaatteja, pizzerioita, kampaamoja, eläinlääkäriasema sekä Kuopion matkailu- ja ravitsemisalan oppilaitos Savonia. Lisätietoja löydät täältä.

Kaikki kuvat

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!

Liitteet ja linkit

Muita kiinnostavia kohteita

Asunto Oy Kuopion Aapelin Tupa

Mualiman navan eli Kuopion torin ja Aapelin puiston laidalle rakennettava Aapelin tupa sijaitsee mitä parhaimmalla paraatipaikalla omalla tontilla. Aapelin tuvan kodeista aukeaa upeat näkymät valtakunnallisestikin arvokkaaseen miljööseen. Sankaripuistoa, kasarmialuetta, vanhaa paloasemaa ja Pikku Pietarin torikujaa voit katsella omasta kodistasi...

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.