Tietoja kohteesta

Jäljellä enää kolme uniikkia asuntoa! Varaa yksityisesittely ja tule kuulemaan alennettu myyntihinta.

Voiportin remontissa oli kyse enemmän kuin perinpohjaisesta peruskorjauksesta. Vanhasta talosta jäljelle jäivät lähinnä kantava runko ja välipohjat – muun muassa maanvarainen laatta, vesikatto, talotekniikka ja huonetilat uusittiin täydellisesti.

Kolmeen asuinkerrokseen saneerattiin 19 uutta erikokoista omistusasuntoa. Taloteknisiltä ratkaisuiltaan ja pintamateriaaleiltaan Voiportin asunnot edustavat nykyaikaa. Lattiassa on parkettia ja kylpyhuoneessa laattaa. Keittiö on koneistettu modernisti. Kiinteistö lämpiää kaukolämmöllä, joka jaetaan huonetiloihin pattereilla. Lämmöntalteenotolla varustettu ilmanvaihtojärjestelmä on huoneistokohtainen. Ajattele, kuinka mukavaa olisi päästä sisustamaan uutuuttaan kiiltäviä pintoja – osassa ikkunoista on esimerkiksi leveät wanhan ajan ikkunalaudat.

Ullakkokerroksesta löytyvät Voiportin upeimmat ja inspiroivimmat asunnot. Niissä perinteistä tunnelmaa luovat jopa 3,3 metrin huonekorkeus, kaltevat sisäkatot ja tyylikkäät kattolyhdyt. Kattoratkaisusta johtuen ullakkohuoneistot tarjoavat enemmän käytännön tilaa kuin viralliset pinta-alaluvut antavat ymmärtää.

Voiportti sijaitsee yhteisellä omalla tontilla uudiskohde as oy Kuopion Aapelin Tuvan kanssa. Asunnoista on näkymiä suojaisalle sisäpihalle, bulevardimaiselle Puistokadulle, lehtevälle kasarmialueelle tai idylliselle Pikku-Pietarin torikujalle. Osa Voiportin yleisistä tiloista sijaitsee Aapelin Tuvan kellarissa.

Asuntoja
19
Talotyyppi
Kerrostalo
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä sauna
Ei

Asunnot ja hinnat

Nro Huoneistotyyppi Tila Kerros Asuinpinta-ala Myyntihinta Velaton hinta
A7 2h+kt Myynnissä 3 / 3 63,00 m² 76 008,00 € 299 000,00 € Lue lisää
B18 3h+kt+s Myynnissä 3 / 3 99,50 m² 127 092,00 € 497 000,00 € Lue lisää
B19 3h+kt Myynnissä 3 / 3 85,00 m² 110 980,00 € 439 000,00 € Lue lisää
Lue lisää

Asuinympäristö

Uusia asuntoja Kuopion torin lähelle

Voiportin kiistattomiin vahvuuksiin lukeutuu oivallinen sijainti Kuopion ydinkeskustassa. Lähellä ovat valtakunnallisesti arvokkaat kulttuuriympäristöt: kuuluisa Kuopion tori, rännikadut, Sankaripuisto ja kasarmialue. Naapureina ovat vanha paloasema ja Pikku Pietarin Torikuja. Matkat moniin kauppoihin, kouluihin ja päiväkoteihin voi suorittaa jalkaisin tai polkupyörällä. Useimmat kuntosalit, kulttuurikohteet ja ravintolat sijaitsevat lähipiirissä. Keskustan palvelut ovat muutenkin luonnollisesti lähes täydelliset.

Kävelylenkille voi suunnata esimerkiksi kasarmialueelle, Sankaripuistoon, Kallaveden satamaan tai luonnonkauniille Väinölänniemelle. Matka maailmanluokan liikunta-alueille Puijolle on lyhyt. Kaupunkiliikenteen bussit vievät ydinkeskustasta tehokkaasti ympäri kaupunkia. Myös yhteydet moottoritielle ja yliopistoalueelle ovat nopeat. Lue lisää Kuopion keskustasta asuinalueena »

Kaikki kuvat

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!

Siru Talvinen

Kuopio, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 137 6900
Sähköposti: siru.talvinen@peab.fi

Muita kiinnostavia kohteita