Tietoja kohteesta

Uudiskohde Kuopion torin lähelle

Tämän uudiskohteen kiistaton ylivoimatekijä on sen sijainti. Alaovelta kävelet 6 minuutissa Kuopion torille aloittamaan päivän torikahveilla. Saavutat myös laadukkaita palveluita, tasokasta kulttuuria ja monipuolista viihdettä muutamilla askeleilla kotoa - ja silti saat asua omassa rauhassa. Myös matkustaminen tästä sijainnista on helppoa, sillä Kuopion matkakeskus sijaitsee vain 400 metrin päässä ja autolla liityt valtatie 5:lle muutamassa minuutissa.

Uudiskohteemme Kuopiossa ovat moderneja ja viihtyisiä koteja upeiden näköalojen ja luonnon läheisyydessä. Kesäsin satama ja rannat ovat suosittuja ja veneilyliikenne vilkasta.  

Vapaa-ajan mahdollisuudet ovat muutenkin runsaita. Liikunnan ja urheilun ystävien ehdoton suosikki on monipuolinen liikuntapaikka Kuopio-halli, jonka lisäksi Kuopiossa ja lähialueilla on lukuisia jäähalleja, uimahalleja, kylpylöitä ja elämyskeskuksia. Tahkon laskettelurinteet ovat nopean ajomatkan päässä. Niin ikään yksi perheiden suosima vapaa-ajan viettopaikka on Leppävirran kiipeilypuisto, joka sijaitsee hieman etelämmässä Kuopion ja Varkauden välissä.

Kuopiossa riittää tarjontaa myös kulttuurinystävälle. Musiikkikeskus, Kaupunginteatteri sekä muut teatterit ja museot pursuavat nähtävää ja kuultavaa. Kuopioon muuttamista miettivä saa hyvän ensikosketuksen kaupunkiin esimerkiksi Kallaveden risteilyllä, joita on kesäisin runsaasti tarjolla.

LIITY ENNAKKOREKISTERIIN!

Ennakkorekisteriin liittymällä saat tietoa projektin etenemisestä ja pääset varaamaan uuden kotisi ensimmäisten joukossa. Liity alla jättämällä yhteystietosi "Kiinnostuitko?" -kohdasta!

Asuntoja
48
Talotyyppi
Kerrostalo
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä sauna
Ei

Kaikki kuvat

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!

Asuntomyynti Kuopio

Puhelin: +358 40 1636 900

Siru Talvinen

Kuopio, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 137 6900
Sähköposti: siru.talvinen@peab.fi

Muita kiinnostavia kohteita