Tietoja asunnosta

Uusi viihtyisä citykoti kasvualueelta, keskeltä kaikkia palveluita

Kahdeksankerroksisen Tullihaan asunnot on suunniteltu tilatehokkaiksi kaupunkikodeiksi. Suurin osa talon 56 asunnosta on näppäriä yksiöitä, ja isomman tilan tarvitsijoille sopivat hyvillä pohjaratkaisuilla varustetut kaksiot ja kolmiot. Tullihaan kortteli muodostaa naapurikorttelin kanssa suurkorttelin, jonka sisään jäävät pyörätie sekä Härkäpuisto.

*Autopaikkaetu!

Nyt kaupan päälle autopaikka lämpimästä hallista. Tarjous on voimassa toistaiseksi.

Kaikkiin asuntoihin kuuluu lasitettu parveke, jolta on mukava seurailla korttelin ulkoelämää. Ylimmistä kerroksista avautuvat upeat kaupunkinäkymät, ja kaksioiden ja kolmioiden suuret parvekkeet avautuvat etelään. Rakennuksen tornimainen rakennusmuoto mahdollistaa sen, että suurimmasta osasta asunnoista ikkunat aukeavat kahteen ilmansuuntaan.

Jokaisessa asunnossa on huoneistokohtainen ilmanvaihto, ja lämpöä asuntoihin antavat kaukolämmöllä toimivat vesikiertoiset patterit. Lisäksi kaksioissa ja kolmioissa iltoja lämmittävät omat saunat. Yksiöiden keittiöissä ruoat säilyvät jenkkityylisessä jääkaapissa, muiden asuntojen keittiön varusteluun kuuluu puolestaan jääkaappipakastin.

Talosta pääsee suoraan hissillä maanalaiseen autohalliin, jossa ajoneuvot pysyvät lämpiminä ympäri vuoden. Taloyhtiössä on lisäksi yhteinen sauna, kuivaushuone sekä ulkoiluvälinevarasto. Vaikka Tullihaka on uudiskohde, on sen ympäristö Härkäkorttelin kyljessä jo erittäin viihtyisä ja valmis. Kuuden naapuriyhtiön kanssa yhteisellä puistovyöhykkeellä kesäpäivät kuluvat rattoisasti vihreydestä ja naapurien seurasta nauttien.

Tullihaka on myös oiva sijoituskohde kasvualueella, joka on hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä muun muassa keskustasta, yliopistolta ja lentokentältä. Kiinteistö rakentuu omalle tontilleen, jolloin asunnonomistajat pääsevät edullisimmilla kuukausittaisilla asumiskustannuksilla kuin vuokratontilla.

Parveke
Kyllä
Sauna
Kyllä
Kaapeli-TV-/Laajakaistamaksu
9,00 €
Energialuokka
C
Tontin omistus
Oma
Hoitovastike
175,00 €
Korkovastike
121,05 €
Rahoitusvastike (sis. korko)
793,55 €
Lyhennyksen arvioitu alkaminen
2021-02
Ennakkovesimaksu hlö/kk
20,00 €

Kaikki kuvat

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.