Tietoja asunnosta

Kotiin keskustan kulmille Limingantulliin

Vahvassa nousussa olevan Limingantullin alueelle on rakennettu uusi, komea kahdeksankerroksinen asuintalo, As Oy Oulun Tullikulma. Sisartalojen tavoin Tullikulma on rakennettu omalle tontilleen, jolloin kuukausittaiset asumiskustannukset ovat matalammat kuin vuokratontilla asuvilla.

* Huippuedut!

Nyt saat kaupan päälle joko 10 000 € lahjakortin Stemmaan tai maksamme vanhan asuntosi välityspalkkion. Lisäksi maksamme uuden kotisi hoitovastikkeet 12 kk:n ajalta! Edut ovat voimassa toistaiseksi.

Tullikulmassa viihdyt omassa rauhassa, mutta pääset silti helposti mukaan kaupungin sykkeeseen. Asuminen on helppoa, ei huolia lumitöistä tai esimerkiksi lämmön riittävyydestä. Kellarikerroksesta on käytävä maanlaiseen lämpimään pysäköintihalliin, josta voit lunastaa paikan kulkuneuvollesi. Huoneistojen pintamateriaalit on valittu helppohoitoisiksi, kestäviksi ja ajattoman tyylikkäiksi. Arkkitehti on suunnitellut asuntojen pohjaratkaisut toimiviksi.

Tullikulmaan on rakennettu kaikkiaan 55 uutta kotia. Asuntojakauma on monipuolinen, alkaen tilatehokkaista yksiöistä ulottuen reilunkokoisiin perheasuntoihin. Varustelultaan kodit ovat tasokkaita – jokaisesta löytyy parkettia, laattaa, kalusteuunia, keraamista keittotasoa, lasitettua parveketta sekä luonnollisesti myös nykyaikaiset tietoliikenneyhteydet. Isoimmissa kaksioissa ja perheasunnoissa on myös omat saunat. Vankasti rakennetussa Tullikulmassa ovat siis kaikki viihtymisen puitteet kasassa.

Vaikka koti on tietysti jokaisen ihmisen paras paikka, Tullikulmasta on lyhyt matka ihmisten ilmoille. Ympäristössä odottavat hyvät lenkkimaastot, kuntosalit, monipuoliset kaupat ja tietysti kaikki Oulun keskustan kohteet.

Parveke
Kyllä
Sauna
Kyllä
Kaapeli-TV-/Laajakaistamaksu
10,00 €
Energialuokka
C
Tontin omistus
Oma
Myyntihinta
94 690,00 €
Velaton hinta
304 900,00 €
Hoitovastike
252,00 €
Korkovastike
148,50 €
Lyhennysvastike (sis.korko)
1 003,20 €
Lyhennysvastikkeen arvioitu alkaminen
2022-07
Ennakkovesimaksu hlö/kk
20,00 €

Kaikki kuvat

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!

Essi Matchett

Oulu

Puhelin: +358 40 1880 460
Sähköposti: essi.matchett@peab.fi

Liitteet ja linkit

Muita kohteita

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.