Tietoja asunnosta

Kotiin keskustan kulmille Limingantulliin

Vahvassa nousussa olevan Limingantullin alueelle on rakennettu uusi, komea kahdeksankerroksinen asuintalo, As Oy Oulun Tullikulma. Sisartalojen tavoin Tullikulma on rakennettu omalle tontilleen, jolloin kuukausittaiset asumiskustannukset ovat matalammat kuin vuokratontilla asuvilla. Tullikulma sijaitsee mm. aivan Heinäpään ja Etu-Lyöttyn asuinalueiden vieressä.

*Autopaikka- ja varainsiirtoveroetu!

Nyt kaupan päälle autopaikka lämpimästä autohallista. Maksamme  myös puolestasi varainsiirtoveron, vähennämme veron asunnon hinnasta. Tarjous on voimassa toistaiseksi.

Tullikulmassa viihdyt omassa rauhassa, mutta pääset silti helposti mukaan kaupungin sykkeeseen. Asuminen on helppoa, ei huolia lumitöistä tai esimerkiksi lämmön riittävyydestä. Kellarikerroksesta on käytävä maanlaiseen lämpimään autohalliin, josta voit lunastaa autopaikan kulkuneuvollesi. Huoneistojen pintamateriaalit on valittu helppohoitoisiksi, kestäviksi ja ajattoman tyylikkäiksi. Arkkitehti on suunnitellut asuntojen pohjaratkaisut toimiviksi.

Tullikulmaan on rakennettu kaikkiaan 55 uutta kotia. Asuntojakauma on monipuolinen, alkaen tilatehokkaista yksiöistä ulottuen reilunkokoisiin kolmen makuuhuoneen perheasuntoihin. Varustelultaan kodit ovat tasokkaita – jokaisesta löytyy parkettia, laattaa, kalusteuunia, keraamista keittotasoa, lasitettua parveketta sekä luonnollisesti myös nykyaikaiset tietoliikenneyhteydet. Isoimmissa kaksioissa ja perheasunnoissa on myös omat saunat. Vankasti rakennetussa Tullikulmassa ovat siis kaikki viihtymisen puitteet kasassa.

Vaikka koti on tietysti jokaisen ihmisen paras paikka, Tullikulmasta on lyhyt matka ihmisten ilmoille. Ympäristössä odottavat hyvät lenkkimaastot, kuntosalit, monipuoliset kaupat ja tietysti kaikki Oulun keskustan kohteet.

Parveke
Kyllä
Sauna
Kyllä
Kaapeli-TV-/Laajakaistamaksu
10,00 €
Energialuokka
C
Tontin omistus
Oma
Myyntihinta
90 319,00 €
Velaton hinta
289 700,00 €
Hoitovastike
252,00 €
Pääomavastike (korko)
140,85 €
Pääomavastike (sis. Korko & lyhennys)
951,52 €
Lyhennyksen arvioitu alkaminen
2022-07
Ennakkovesimaksu hlö/kk
20,00 €
Vastikkeet ovat taloussuunnitelman mukaisia arvioita

Kaikki kuvat

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!

Essi Matchett

Oulu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 1880 460
Sähköposti: essi.matchett@peab.fi

Muita kohteita

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.