Tietoja kohteesta

Tulossa Jerikon kortteliin!

Jerikon Vaatturi on aivan naapurissa sijaitsevien Jerikon Kräätärin ja Jerikon Sepän kanssa omaa laadukasta tuotantoamme. Vaatturin huoneistojen suunnittelussa ensisijalla ovat olleet asumisen käytännöllisyys, miellyttävyys ja vaivattomuus sisartalojensa tapaan. Lähes kaikissa kodeissa on oma lasitettu parveke. Autopaikkoja löytyy puolilämpimästä autohallista piha-alueen katos- ja pistokepaikkoihin.

Liity nyt ennakkorekisteriin, niin saat tietoa projektin etenemisestä ja pääset varaamaan uuden kotisi ensimmäisten joukossa!

As Oy Jerikon Vaatturin kodit ovat pian myynnissä!

Arvioitu valmistuminen keväällä 2021.

Tiedustelut: Peab Asuntomyynti Seinäjoki
p. 040 159 4900 tai s-posti: asuntomyynti.seinajoki@peab.fi

Talotyyppi
Kerrostalo
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä sauna
Ei
Tontin omistus
Oma

Asuinympäristö

Muuta uuteen Jerikon kortteliin – Seinäjoen vanhaan kaupunkiin

Jerikon Vaatturiin muuttava ei välttämättä tarvitse omaa autoa päivittäispalveluiden saavuttamiseen, suurin osa niistä sijoittuu kätevästi kävely- ja pyöräilyetäisyydelle. Aktiivisen lenkkeilijän iloksi alueelta löytyy monia luonnonläheisiä reittimahdollisuuksia, esimerkiksi Seinäjoen jokivarren ulkoilumaastot ovat ihan lähellä.

Lapsiperheille tärkeät päiväkodit, ala- ja yläkoulut, ammatilliset oppilaitokset ja lukiot löytyvät useimmat noin kilometrin säteen sisältä. Kansalaisopisto on vieressä. Lähipalvelut ovat muutenkin loistavat, esimerkiksi Lidl ja ABC palvelevat laajoin aukioloajoin näköetäisyydellä. Uimahallille ja urheilutaloon on reilu kilometri. Ja kun Jerikon kortteli on rakennettu valmiiksi, myös sen sisäpihalle muodostuu viihtyisä oleskelualue.

Kun on aika lähteä reissuun, Seinäjoen Matkakeskus nopeine junayhteyksineen palvelee alle kilometrin päässä. Omalla autolla pääsee liittymään todella sujuvasti valtatielle 67, joko Ilmajoen tai Nurmon suuntaan. Tutustu Seinäjoen asuinalueeseen!

Kaikki kuvat

Muita kiinnostavia kohteita

Asunto Oy Jerikon Seppä, Seinäjoki

Rakennamme Seinäjoen keskustaan korttelin verran komeita kerrostaloja. Jerikon korttelin toinen talo kantaa nimeä Jerikon Seppä. Siihen on tulossa 7 kerrosta ja kaikkiaan 47 uutta kotia omalle tontille.

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.