Tietoja kohteesta

ITIKANMÄKI TARJOAA VIIHTYISÄT PUITTEET

Vain pari kaksiota ja yksi yksiö jäljellä - toimi pian!

Itikanmäen viimeinen asuinkerrostalo Leinikki rakentuu viihtyisään ympäristöön kuuden näyttävän punatiilisen sisarensa viereen. Kaikki on siis valmiina muuttaessasi uuteen kotiisi. Asuntojen laadukkaat materiaalit ja tunnetut tuotetoimittajat takaavat sen, että Leinikissä viihdytään pitkään. Laajassa asuntovalikoimassa vaihtoehtoja on jokaiselle, tilatehokkaista yksiöistä avariin kolmioihin.

Kahdeksankerroksisen talon asunnoissa riittää valoisuutta. Tyylikkäät ja laadukkaat sisustusmateriaalit kestävät aikaa. Keittiöihin kuuluvat vakiovarusteena muun muassa jääkaappipakastin ja astianpesukone. Lähes jokaisessa asunnossa on oma sauna, joko perinteinen tai kätevä elementtisauna.

Sisäpihan puoleisilta lasitetuilta parvekkeilta avautuvat näkymät Itikanmäen ytimeen ja kohti Kalevan navettaa, ylimmistä kerroksista puolestaan Etelä-Pohjanmaan aavoille lakeuksille. Upean toiminnallisen ja vihreän pihan kruunaa valaistu, alueen merkittävästä historiasta muistuttava monumentaalinen piippu.

Myös parkkeeraaminen on tehty Itikanmäen asukkaille helpoksi. Leinikin kellarikerroksesta on suora kulkuyhteys maanalaiseen parkkihalliin. Alueelta löytyy myös pistoke- ja katospaikkoja.

Soita ja sovi esittely p. 040 159 4900.

Asuntoja
63
Talotyyppi
Kerrostalo
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä sauna
Ei
Energialuokka
C
Tontin omistus
Oma

Asunnot ja hinnat

Nro Huoneistotyyppi Tila Kerros Asuinpinta-ala Myyntihinta Velaton hinta
A40 2h+kt+s+p Myynnissä 6 / 8 43,50 m² 51 758,00 € 173 000,00 € Lue lisää
A48 2h+kt+s+p Myynnissä 7 / 8 43,50 m² 53 402,00 € 179 000,00 € Lue lisää
A51 1h+kt+s+p Myynnissä 7 / 8 36,50 m² 47 922,00 € 159 000,00 € Lue lisää
A56 2h+kt+s+p Myyty 8 / 8 43,50 m²
Lue lisää

Asuinympäristö

Idyllinen kotimiljöö Seinäjoen keskustan kupeessa

Seinäjoen Itikanmäkeä voi ylpeydellä kutsua kodiksi. Historiallinen alue Kalevan navetan miljöössä on palvellut niin Itikan ja Atrian elintarviketeollisuutta kuin puolustusvoimiakin. Pihapiirin seitsemän kerrostaloa ympäröivät sisäänsä idyllisen ja rauhallisen puiston, jonka päädyssä komeilee kulttuuritapahtumien aitta, Kalevan navetta. Kalevan navetan saneeraus valmistuu syksyllä 2019, ja uusiin tiloihin muutosta ovat ilmoittaneet Seinäjoen taidehalli, Seinäjoen kulttuuripalveluiden kulttuuritoimisto, Taito Etelä-Pohjanmaa ry, Onnen Juurella, Taideyliopiston Sibelius-Akatemian Seinäjoen yksikkö, Seinäjoen kansalaisopisto ja lastenkulttuurikeskus Louhimo.

Vaikka Itikanmäellä voi elää rauhallisessa miljöössä, on myös sijainti Seinäjoen keskustaan nähden ihanteellinen: kauppatorille ajaa reilussa viidessä minuutissa ja lähimpään kauppaan Lidliin on matkaa noin puoli kilometriä. Keskustan palvelut ja kulttuuritapahtumat tulevat vielä lähemmäs Itikanmäen asukkaita valtatien yli rakennettavan kevyen liikenteen sillan myötä. Myös lähin koulu ja päiväkoti sijaitsevat noin kilometrin päässä.

Tulevaisuudessa Itikanmäki kehittyy vireäksi ja kaupunkimaiseksi kaupunginosaksi, jossa yhdistyvät ainutlaatuinen asuminen, monipuoliset työpaikat sekä eläväinen kulttuuri. Historiansa ja erinomaisen sijaintinsa takia Leinikki sopii hyvin rauhallista ja vaivatonta mutta samalla aktiivista elämää kaipaaville. Alueen laidalta alkavat rauhoittavat Etelä-Pohjanmaan lakeudet. Kasvavalla asuin- ja työssäkäyntialueella Leinikki on myös oiva sijoituskohde.

Katso kaikki myytävät asunnot Seinäjoki.

Kaikki kuvat

Kiinnostuitko?

Muita kiinnostavia kohteita

Asunto Oy Jerikon Seppä, Seinäjoki

Rakennamme Seinäjoen keskustaan korttelin verran komeita kerrostaloja. Jerikon korttelin toinen talo kantaa nimeä Jerikon Seppä. Siihen on tulossa 7 kerrosta ja kaikkiaan 47 uutta kotia omalle tontille.

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.