Tietoja asunnosta

ITIKANMÄKI TARJOAA VIIHTYISÄT PUITTEET

Itikanmäen viimeinen asuinkerrostalo Leinikki rakentuu viihtyisään ympäristöön kuuden näyttävän punatiilisen sisarensa viereen. Kaikki on siis valmiina muuttaessasi uuteen kotiisi. Asuntojen laadukkaat materiaalit ja tunnetut tuotetoimittajat takaavat sen, että Leinikissä viihdytään pitkään. Laajassa asuntovalikoimassa vaihtoehtoja on jokaiselle, tilatehokkaista yksiöistä avariin kolmioihin.

Kahdeksankerroksisen talon asunnoissa riittää valoisuutta. Tyylikkäät ja laadukkaat sisustusmateriaalit kestävät aikaa. Keittiöihin kuuluvat vakiovarusteena muun muassa jääkaappipakastin ja astianpesukone. Lähes jokaisessa asunnossa on oma sauna, joko perinteinen tai kätevä elementtisauna.

Sisäpihan puoleisilta lasitetuilta parvekkeilta avautuvat näkymät Itikanmäen ytimeen ja kohti Kalevan navettaa, ylimmistä kerroksista puolestaan Etelä-Pohjanmaan aavoille lakeuksille. Upean toiminnallisen ja vihreän pihan kruunaa valaistu, alueen merkittävästä historiasta muistuttava monumentaalinen piippu. Myös parkkeeraaminen on tehty Itikanmäen asukkaille helpoksi. Leinikin kellarikerroksesta on suora kulkuyhteys maanalaiseen parkkihalliin. Alueelta löytyy myös pistoke- ja katospaikkoja.

Kun varaat asuntosi ajoissa, pääset vaikuttamaan sisustukseen sekä siihen, millainen maisema ikkunoistasi avautuu! Voit valita muun muassa mieleisesi keittiön ja makuuhuoneen kalusteiden ovet sekä pesuhuoneen laatat valikoimistamme. Länsipuolen ikkunoista pääset ihailemaan ilta-auringon värjäämiä lakeuden maisemia.

Soita ja sovi esittely p. 040 159 4900.

Parveke
Kyllä
Sauna
Kyllä
Kaapeli-TV-/Laajakaistamaksu
20,30 €
Energialuokka
C
Tontin omistus
Oma
Myyntihinta
63 248,00 €
Velaton hinta
209 900,00 €
Hoitovastike
172,20 €
Korkovastike
98,98 €
Lyhennysvastike (sis.korko)
654,48 €
Lyhennysvastikkeen arvioitu alkaminen
2021-10
Ennakkovesimaksu hlö/kk
16,00 €

Kaikki kuvat

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!

Birgit Teivaanmäki

Seinäjoki

Puhelin: +358 40 159 4900
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.