Tietoja kohteesta

Itikanmäen Orvokki on uutta upeaa Seinäjokea

Mukavuutta arkeen tuovat tarkoin harkitut ja tehokkaat huoneistopohjat sekä hyvä varustelutaso. Ylimpien kerrosten asunnot tarjoavat asukkailleen huikeita näköaloja, osa lakeusmaisemia, osa näkymää keskustan suuntaan ja osasta näkyy ainutlaatuinen Itikanmäen miljöö ja sen sisäpiha. Vankkarakenteisessa, punatiilisessä, hissillisessä kerrostalossa on 8 asuinkerrosta ja 54 huoneistoa. Huoneistojen koot vaihtelevat 35-118 neliön välillä. Kellarikerrokseen tulevat asuntojen irtaimistovarastot, ulkoiluvälinevarasto, kuivaushuone, väestönsuoja, taloteknisiä tiloja sekä 6 erikseen myytävää varastoa. Kellarikerroksesta on maanalainen kulkukäytävä taloyhtiön vieressä sijaitsevaan Ki Oy Itikanmäen parkin pysäköintilaitoksen halliin.

Ostat asunnon sitten omaan käyttöösi tai sijoituskohteeksi, Itikanmäen Orvokin monipuolinen huoneistojakauma tarjoaa sinulle toimivan ratkaisun erilaisiin tarpeisiin ja elämäntilanteisiin.

Orvokki on Itikanmäelle rakentuvista seitsemästä kerrostalosta rakennusjärjestyksessään viides. Harkitse myös sijoitusasunnoiksi. Varaa ja osta oma asuntosi nyt. Kohteen arvioitu valmistuminen 9/2017.

Soita ja sovi esittely puh. 040 159 4900.

Tutustu kohteeseen virtuaalisesti 3D-mallinnus-linkin kautta, joka löytyy huoneistojen sivuilta 2. kerroksesta alkaen. 3D-linkissä pääsee liikkumaan huoneistojen sisällä ja katsomaan näkymiä. Mallinnuksessa voit hissillä vaihtaa kerrosta ja kellarista voi siirtyä kulkukäytävää pitkin viereiseen autohalliin.

Asuntoja
54
Talotyyppi
Kerrostalo
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä sauna
Ei
Energialuokka
C
Tontin omistus
Oma

Asunnot ja hinnat

Nro Huoneistotyyppi Tila Kerros Asuinpinta-ala Myyntihinta Velaton hinta
A30 3h+kt+s+p Myynnissä 5 / 8 59,50 m² 65 807,00 € 217 175,00 € Lue lisää
A4 3h+kt+s+p Myynnissä 1 / 8 76,00 m² 72 466,00 € 240 900,00 € Lue lisää
A9 3h+kt+s+p Myynnissä 2 / 8 59,50 m² 59 829,00 € 199 325,00 € Lue lisää
Lue lisää

Asuinympäristö

Itikanmäki, yksi Seinäjoen tunnusmerkeistä, rakentuu viihtyisäksi ja nykyaikaiseksi asuinalueeksi. Rakennamme alueelle 7 kerrostaloa, jotka tarjoavat turvallista asumista eri-ikäisille ihmisille. Taloyhtiöiden yhteinen sisäpiha muodostaa laajan puistomaisen oleskelualueen, jossa viihtyvät kaikki. Historiallinen Itikanmäen alue sijaitsee loistavalla paikalla aivan kaupunkikeskuksen palvelujen äärellä Vaasantien 19 ja kantatie 67:n risteyksessä. Kävelymatkan etäisyydellä löytyvät Seinäjoen keskustan koulutus-, kulttuuri- ja kaupalliset palvelut. Kalevan navetan nurkalle rakentuva kevyen liikenteen silta lyhentää mukavasti matkaa esim. keskusliikenneasemalle. 

Itikanmäki on asuinalueena ainutlaatuinen kokonaisuus. Se on historiallisesti Itikan ja Atrian elintarviketeollisuusaluetta. Alueeseen kuuluu myös ns. Kalevan navetan kiinteistö ja Upseeritalo, joille parhaillaan haetaan uusiokäyttömahdollisuuksia.

Etäisyyksiä

  • Matkakeskus ja kauppatori n. 1,3 km
  • Alvar Aaltokeskus n. 1,9 km
  • Kansalaisopisto ja Lidl n. 450 m
  • Liikennemyymälä ABC n. 500 m
  • Valtion virastotalo Fallesmanni n. 750 m
  • Terveyskeskus ja keskussairaala n. 3,7 km
  • Marttilan päiväkoti n. 1 km
  • Joupin ala-aste n. 1,1 km
  • Seinäjoen Lyseo ja lukio n. 1,6 km
  • Frami-kampusalue n. 1,3 km

Kalevan navetan kohdalta suunniteltu kevyen liikenteen kulkuväylä Pohjan valtatien yli tulee lyhentämään etäisyyksiä mm. matkakeskukseen ja keskustan palveluihin.

Kaikki kuvat

Kiinnostuitko?

Muita kiinnostavia kohteita

Asunto Oy Itikanmäen Leinikki

Olemme rakentaneet Seinäjoen Itikanmäelle upean seitsemän kerrostalon kokonaisuuden. Nyt historiallisesti tärkeä Itikanmäen alue kehittyy ja kasvaa vielä yhdellä upealla kerrostalolla, As Oy Itikanmäen Leinikillä. Leinikki on kauniin punatiilinen ja sijaitsee Kalevan navetan vireässä pihapiirissä omalla tontilla. Sijainti aivan keskustan ja hyvi...

Asunto Oy Jerikon Kräätäri, Seinäjoki

Rakennamme Seinäjoen keskustaan historialliselle Jerikontien alueelle kokonaisen korttelin uusia viihtyisiä koteja. Jerikon korttelin ensimmäiseen kerrostaloon As Oy Jerikon Kräätäriin valmistuu nykyaikaisia, hyvin varusteltuja koteja kompakteista yksiöistä avariin kolmioihin omalle tontille.

Asunto Oy Jerikon Seppä, Seinäjoki

Rakennamme Seinäjoen keskustaan korttelin verran komeita kerrostaloja. Jerikon korttelin toinen talo kantaa nimeä Jerikon Seppä. Siihen on tulossa 7 kerrosta ja kaikkiaan 47 uutta kotia omalle tontille.

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.