Tietoja asunnosta

Itikanmäen Orvokki on uutta upeaa Seinäjokea

Vain yksi kolmio vapaana. Toimi pian!

Mukavuutta arkeen tuovat tarkoin harkitut ja tehokkaat huoneistopohjat sekä hyvä varustelutaso. Ylimpien kerrosten asunnot tarjoavat asukkailleen huikeita näköaloja, osa lakeusmaisemia, osa näkymää keskustan suuntaan ja osasta näkyy ainutlaatuinen Itikanmäen miljöö ja sen sisäpiha. Vankkarakenteisessa, punatiilisessä, hissillisessä kerrostalossa on 8 asuinkerrosta ja 54 huoneistoa. Huoneistojen koot vaihtelevat 35-118 neliön välillä.

Kellarikerrokseen tulevat asuntojen irtaimistovarastot, ulkoiluvälinevarasto, kuivaushuone, väestönsuoja, taloteknisiä tiloja sekä 6 erikseen myytävää varastoa. Kellarikerroksesta on maanalainen kulkukäytävä taloyhtiön vieressä sijaitsevaan Ki Oy Itikanmäen parkin pysäköintilaitoksen halliin.

Ostat asunnon sitten omaan käyttöösi tai sijoituskohteeksi, Itikanmäen Orvokin monipuolinen huoneistojakauma tarjoaa sinulle toimivan ratkaisun erilaisiin tarpeisiin ja elämäntilanteisiin.

Orvokki on Itikanmäelle rakentuvista seitsemästä kerrostalosta rakennusjärjestyksessään viides. Tätä kannattaa harkita myös sijoitusasunnoiksi.

Soita ja sovi esittely puh. 040 159 4900.

Tutustu kohteeseen virtuaalisesti 3D-mallinnus-linkin kautta, joka löytyy huoneistojen sivuilta 2. kerroksesta alkaen. 3D-linkissä pääsee liikkumaan huoneistojen sisällä ja katsomaan näkymiä. Mallinnuksessa voit hissillä vaihtaa kerrosta ja kellarista voi siirtyä kulkukäytävää pitkin viereiseen autohalliin.

Parveke
Kyllä
Sauna
Kyllä
Kaapeli-TV-/Laajakaistamaksu
19,30 €
Energialuokka
C
Tontin omistus
Oma
Hoitovastike
205,20 €
Korkovastike
131,66 €
Lyhennysvastike (sis.korko)
769,53 €
Lyhennysvastikkeen arvioitu alkaminen
2019-05
Ennakkovesimaksu hlö/kk
16,00 €

Kaikki kuvat

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.