Tietoja asunnosta

Asu omassa rauhassa, mutta silti kaupungin sykkeessä

Uusi kotisi rakentuu alueelle, jossa kaupungin palvelut ja aava eteläpohjalainen luonto ovat kumpikin kävelyetäisyydellä. Jerikon Kräätärin* valkotiilisten seinien sisällä elät rauhallisessa ympäristössä, jossa mieli lepää ja toisaalta kaikki tarvitsemasi on lähellä. Seinäjokiset kehuvatkin kaupunkia nopeasta kehittymisvauhdista ja lyhyistä välimatkoista.

Komeaan kahdeksankerroksiseen Jerikon Kräätäriin tulee kaikkiaan 55 uutta kotia. Huoneistojakauma ulottuu kompaktista yksiöstä aina 69 m2:n hyväpohjaisiin kolmioihin. Kaikkien kotien varustetaso on nykyaikainen, ja suurimmassa osassa asuntoja on myös sauna. Tarkemman varustelun näet esitetiedoston loppuosasta löytyvästä rakennustapaselosteesta.

Lähes jokaisessa kodissa on tilava lasitettu parveke, josta voit sisustaa oman tyylisi mukaisen kesähuoneen. Osassa asuntoja parvekkeelle johtaa moderni lasiliukuovi. Lisää arjen luksusta kaikkiin koteihin tuo ihana vesikiertoinen lattialämmitys. Ja koska lämpöpattereita ei ole, voit käyttää jokaisen sentin hyväksesi esimerkiksi huonekalujen sijoittelussa. Keskitetty ilmanvaihtojärjestelmä tuloilman viilennyksellä tuo lisämukavuutta kesähelteillä.

Tässä tapauksessa kotiin on helppo tulla myös autolla. Jerikon kortteliin rakennettavasta maanalaisesta puolilämpimästä pysäköintihallista pääset mukavasti sään suojassa kotiovelle asti. Tarjolla on myös pistoke- ja katospaikkoja. Autohallipaikat myydään erillisinä osakkeina.

Saako uusi koti eteläpohjalaisuuden kehdossa värikkään historian omaavassa miljöössä sydämesi tykyttämään? Tutustu vuoden 2019 syksyllä valmistuvan Jerikon Kräätärin erilaisiin kotivaihtoehtoihin ja varaa omasi ajoissa – pääset vaikuttamaan esimerkiksi pintamateriaalivalintoihin.

Soita ja sovi esittely puh. 040 159 4900.

* Kuka oli Jerikon kräätäri?
1900-luvun alkupuoliskolla Jerikontien asukkaiden vaatehuollosta vastasi tulikaviokräätäriksi kutsuttu räätäli, jonka metallikorkoiset kengät iskivät tulta osuessaan katukiviin. Räätäli ei tullut toimeen virkavallan kanssa, vaan loikki heitä pakoon kuin ravihevonen. Tulikavion ammattitaitoa pidettiin kuitenkin erinomaisena.

Parveke
Kyllä
Sauna
Kyllä
Kaapeli-TV-/Laajakaistamaksu
20,30 €
Energialuokka
C
Tontin omistus
Oma
Myyntihinta
66 440,00 €
Velaton hinta
221 000,00 €
Hoitovastike
162,40 €
Korkovastike
104,72 €
Lyhennysvastike (sis.korko)
733,04 €
Lyhennysvastikkeen arvioitu alkaminen
2022-07

Asuntoesittelyt

Seuraava esittely: 23 syyskuu

Osoite
Verkatehtaankatu 8 C, 60100 Seinäjoki
Kommentti
Tule tutustumaan 27.9 valmistuvaan Kräätäriin. Esittelyssä mm. upea mallihuoneistomme.
Milloin
16:00-17:30
Yhteyshenkilö

Kaikki kuvat

Kiinnostuitko?

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.