Tietoja asunnosta

Asu omassa rauhassa, mutta silti kaupungin sykkeessä

Uudet asunnot on rakennettu alueelle, jossa kaupungin palvelut ja aava eteläpohjalainen luonto ovat kumpikin kävelyetäisyydellä. Jerikon Kräätärin* valkotiilisten seinien sisällä elät rauhallisessa ympäristössä, jossa mieli lepää ja toisaalta kaikki tarvitsemasi on lähellä. Seinäjokiset kehuvatkin kaupunkia nopeasta kehittymisvauhdista ja lyhyistä välimatkoista.

Komeaan kahdeksankerroksiseen Jerikon Kräätäriin valmistui kaikkiaan 55 uutta kotia. Huoneistojakauma ulottuu kompaktista yksiöstä aina 69 m2:n hyväpohjaisiin kolmioihin. Kaikkien kotien varustetaso on nykyaikainen, ja suurimmassa osassa asuntoja on myös sauna. Tarkemman varustelun näet esitetiedoston loppuosasta löytyvästä rakennustapaselosteesta.

Lähes jokaisessa kodissa on tilava lasitettu parveke, josta voit sisustaa oman tyylisi mukaisen kesähuoneen. Osassa asuntoja parvekkeelle johtaa moderni lasiliukuovi. Lisää arjen luksusta kaikkiin koteihin tuo ihana vesikiertoinen lattialämmitys. Ja koska lämpöpattereita ei ole, voit käyttää jokaisen sentin hyväksesi esimerkiksi huonekalujen sijoittelussa. Keskitetty ilmanvaihtojärjestelmä tuloilman viilennyksellä tuo lisämukavuutta kesähelteillä.

Kotiin on helppo tulla myös autolla. Jerikon korttelin  maanalaisesta puolilämpimästä pysäköintihallista pääset mukavasti sään suojassa kotiovelle asti. Tarjolla on myös pistoke- ja katospaikkoja. Autohallipaikat myydään erillisinä osakkeina.

Saako uusi koti eteläpohjalaisuuden kehdossa värikkään historian omaavassa miljöössä sydämesi tykyttämään? Tutustu syksyllä 2019 valmistuneen Jerikon Kräätärin vielä vapaana oleviin kotivaihtoehtoihin. Katso myös sisartalon vapaat asunnot As Oy Jerikon Sepässä »

Kuka oli Jerikon kräätäri? 1900-luvun alkupuoliskolla Jerikontien asukkaiden vaatehuollosta vastasi tulikaviokräätäriksi kutsuttu räätäli, jonka metallikorkoiset kengät iskivät tulta osuessaan katukiviin. Räätäli ei tullut toimeen virkavallan kanssa, vaan loikki heitä pakoon kuin ravihevonen. Tulikavion ammattitaitoa pidettiin kuitenkin erinomaisena.

Parveke
Kyllä
Sauna
Ei
Energialuokka
C

Hintatiedot

Myyntihinta
65 020,00 €
i Maksettava kauppahinta ennen kohteen valmistumista
Yhtiölainaosuus
97 980,00 €
i Asunnolle kohdistuva osuus taloyhtiölainasta
Velaton hinta
163 000,00 €
i Myyntihinta + yhtiölainaosuus
Tontin omistus
Oma
 
 
Hoitovastike
102,95 €
i Kuukausittain maksettava hoitovastike
Pääomavastike (korko)
66,39 €
i Kuukausittainen pääomavastike silloin, kun taloyhtiölainasta maksetaan vain korkoja
Pääomavastike (sis. korko & lyhennys)
464,69 €
i Kuukausittainen pääomavastike, kun taloyhtiölainasta maksetaan lyhennys ja korot
Kaikki vastikkeet yhteensä
567,64 €
Lyhennyksen arvioitu alkaminen
2022-07
i Tämän jälkeen maksat pääomavastike (sis. korko & lyhennys)
Kaapeli-TV-/Laajakaistamaksu
20,30 €
Kuukausittaiset vastikkeet ovat taloussuunnitelman mukaisia arvioita

Kaikki kuvat

Kiinnostuitko?

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.