Tietoja asunnosta

Uusi koti Jerikon korttelista läheltä luontoa ja keskustan palveluja

Seinäjoen keskustaan sijoittuva Jerikon korttelin alue pesee nopeasti kasvojaan. Tiklaksen historiallisen paitatehtaan välittömään läheisyyteen nousee useita uusia kerrostaloja. Toisena vuorossa on Asunto Oy Jerikon Seppä. Seppään tulee hyvin suunniteltuja citykoteja tilatehokkaista yksiöistä kivoihin kolmioihin.

Jerikon Sepän jokapäiväiset lähipalvelut ovat jo nyt huippuluokkaa – välittömässä läheisyydessä sijaitsevat esimerkiksi Lidl- ja ABC-myymälät. Myös Sepän kotien pohjat ja muut ratkaisut on pyritty suunnittelemaan sellaisiksi, että arki sujuu mahdollisimman vaivattomasti. Esimerkiksi lämmitys on toteutettu vesikiertoisena lattialämmityksenä, joka tuntuu ihanalta kylminä talvipäivinä. Koska pattereita ei ole, voit käyttää asuntosi lattiapinta-alasta joka sentin tehokkaaseen sisustamiseen.

Huoneistokohtainen ilmanvaihto tuloilman viilennyksellä tekee hyvää kuumimpina hellepäivinä. Suurimmassa osassa huoneistoja on lasitettu parveke, joka toimii olohuoneen jatkeena jo aikaisin keväällä ja myöhään syksyllä. Osassa Sepän koteja parvekkeelle johtaa kätevä lasiliukuovi. Varustelultaan Jerikon Seppä on muutenkin korkeatasoinen – ammattilainen on valinnut esimerkiksi pintamateriaalit tyylikkäiksi ja kestäviksi.

Saako uusi koti eteläpohjalaisuuden kehdossa värikkään historian omaavassa miljöössä sydämesi tykyttämään? Tutustu Jerikon Sepän erilaisiin kotivaihtoehtoihin ja osta omasi ajoissa – pääset vaikuttamaan esimerkiksi pintamateriaalivalintoihin.

Mikäli autoilet, suosittelemme oman autopaikan hankkimista Jerikon kortteliin rakennettavasta puolilämpimästä autohallista. Unohda siis lasien raappaaminen ja muutkin lumityöt, anna huoltoyhtiön hoitaa raskaimmat pihahommat – laita kotiasiat kerralla kuntoon hankkimalla kunnon koti As Oy Jerikon Sepästä.

Parveke
Kyllä
Sauna
Kyllä
Kaapeli-TV-/Laajakaistamaksu
14,40 €
Energialuokka
C
Tontin omistus
Oma
Hoitovastike
234,05 €
Korkovastike
125,10 €
Rahoitusvastike (sis. korko)
856,24 €
Lyhennyksen arvioitu alkaminen
2023-05
Vastikkeet ovat taloussuunnitelman mukaisia arvioita

Kaikki kuvat

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.