Tietoja asunnosta

Viehättävän erilainen koti, johon on saatu rajallisesta neliömäärästä huolimatta toteutettua fiksu pikkukaksio. Kylpyhuoneessa on mukavasti tilaa, makuuhuone jää rauhalliseen paikkaan ja keittiö-olohuoneyhdistelmä suuntaa lähes suoraan valoisaan etelään. Huoneiston helmi on suorastaan hulppeankoinen lasitettu parveke.

Jerikon Trahtariin rakennetaan nykyaikaisia, fiksun pohjaratkaisun omaavia kaupunkikoteja. Yhteistä kaikille kodeille on huolellinen suunnittelu, jonka avulla kompaktiinkin asuntoon on pyritty järjestämään mukavat säilytystilat. Keittiö on varustettu modernisti ja huoneistojen pintamateriaalit sekä kiintokalusteet ovat tyylikkäitä ja helppohoitoisia.

Kuumimpien kesähelteiden varalta keskitetyssä ilmanvaihtojärjestelmässä on viilennysominaisuus. Miellyttävän tasaisesta lämmönjaosta huolehtii kaukolämpöön liitetty energiatehokas lattialämmitys. Huoltoyhtiö tekee lumityöt ja autopaikan voi hankkia pihakannen alta puolilämpimästä pysäköintihallista. Lähimpiin palveluihin kävelee parissa minuutissa.

Parveke
Kyllä
Sauna
Ei
Kaapeli-TV-/Laajakaistamaksu
4,30 €
Energialuokka
B
Tontin omistus
Oma
Myyntihinta
42 416,00 €
Velaton hinta
140 500,00 €
Hoitovastike
106,50 €
Pääomavastike (korko)
102,92 €
Pääomavastike (sis. Korko & lyhennys)
483,60 €
Lyhennyksen arvioitu alkaminen
2025-10
Vastikkeet ovat taloussuunnitelman mukaisia arvioita

Kaikki kuvat

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!

Sofia Österåker

Seinäjoki, Asuntomyynti

Puhelin: +358 40 048 7500

Muita kohteita

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.