Tietoja asunnosta

Tämä kompakti kolmio lähentelee tilankäytöltään mestariteosta. Kaikki olennainen löytyy sopivasti omalta luontevalta paikaltaan ja säilytystilojakin on järjestynyt mukavasti. Tyylikäs avokeittiö on koneistettu modernisti. Illalla voi rentoutua joko leppeissä löylyissä tai valoisalla parvekkeella, jonne johtaa tyylikäs liukuovi.

Jerikon Trahtariin rakennetaan nykyaikaisia, fiksun pohjaratkaisun omaavia kaupunkikoteja. Yhteistä kaikille kodeille on huolellinen suunnittelu, jonka avulla kompaktiinkin asuntoon on pyritty järjestämään mukavat säilytystilat. Keittiö on varustettu modernisti ja huoneistojen pintamateriaalit sekä kiintokalusteet ovat tyylikkäitä ja helppohoitoisia.

Kuumimpien kesähelteiden varalta keskitetyssä ilmanvaihtojärjestelmässä on viilennysominaisuus. Miellyttävän tasaisesta lämmönjaosta huolehtii kaukolämpöön liitetty energiatehokas lattialämmitys. Huoltoyhtiö tekee lumityöt ja autopaikan voi hankkia pihakannen alta puolilämpimästä pysäköintihallista. Lähimpiin palveluihin kävelee parissa minuutissa.

 

Parveke
Kyllä
Sauna
Kyllä
Kaapeli-TV-/Laajakaistamaksu
4,30 €
Energialuokka
B
Tontin omistus
Oma
Myyntihinta
55 567,00 €
Velaton hinta
184 500,00 €
Hoitovastike
168,00 €
Pääomavastike (korko)
135,29 €
Pääomavastike (sis. Korko & lyhennys)
635,70 €
Lyhennyksen arvioitu alkaminen
2025-10
Vastikkeet ovat taloussuunnitelman mukaisia arvioita

Kaikki kuvat

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!

Sofia Österåker

Seinäjoki, Asuntomyynti

Puhelin: +358 40 048 7500

Muita kohteita

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.