Tietoja asunnosta

Etsitkö kunnon kolmiota Seinäjoen keskustasta? Tähän rakennuksen kulmaan sijoittuvaan huoneistoon on suunniteltu käytännöllisiä ratkaisuja, jotka parantavat jokapäiväistä asumismukavuutta. Esimerkiksi työhuoneeseen ja kookkaalle parvekkeelle edetään liukuoven kautta. Päämakuuhuoneessa on paljon säilytystilaa. Keittiö-olohuoneyhdistelmä on ihanan avara.

Jerikon Trahtariin rakennetaan nykyaikaisia, fiksun pohjaratkaisun omaavia kaupunkikoteja. Yhteistä kaikille kodeille on huolellinen suunnittelu, jonka avulla kompaktiinkin asuntoon on pyritty järjestämään mukavat säilytystilat. Keittiö on varustettu modernisti ja huoneistojen pintamateriaalit sekä kiintokalusteet ovat tyylikkäitä ja helppohoitoisia.

Kuumimpien kesähelteiden varalta keskitetyssä ilmanvaihtojärjestelmässä on viilennysominaisuus. Miellyttävän tasaisesta lämmönjaosta huolehtii kaukolämpöön liitetty energiatehokas lattialämmitys. Huoltoyhtiö tekee lumityöt ja autopaikan voi hankkia pihakannen alta puolilämpimästä pysäköintihallista. Lähimpiin palveluihin kävelee parissa minuutissa.

Parveke
Kyllä
Sauna
Kyllä
Kaapeli-TV-/Laajakaistamaksu
4,30 €
Energialuokka
B
Tontin omistus
Oma
Myyntihinta
73 644,00 €
Velaton hinta
244 500,00 €
Hoitovastike
180,00 €
Pääomavastike (korko)
179,28 €
Pääomavastike (sis. Korko & lyhennys)
842,40 €
Lyhennyksen arvioitu alkaminen
2025-10
Vastikkeet ovat taloussuunnitelman mukaisia arvioita

Kaikki kuvat

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!

Sofia Österåker

Seinäjoki, Asuntomyynti

Puhelin: +358 40 048 7500

Muita kohteita

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.