Tietoja asunnosta

Tällaista yksiötä ei ihan heti tule vastaan! Reilunkokoinen lasitettu parveke antaa mukavasti lisätilaa aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Sängylle on oma rauhallinen paikka suojaisessa alkovissa. Lattialämmitys ja helteillä helpottava viilennysjärjestelmä ovat arjen luksusta. Nyt on aika toteuttaa unelmat uudesta kodista.

Jerikon Trahtariin rakennetaan nykyaikaisia, fiksun pohjaratkaisun omaavia kaupunkikoteja. Yhteistä kaikille kodeille on huolellinen suunnittelu, jonka avulla kompaktiinkin asuntoon on pyritty järjestämään mukavat säilytystilat. Keittiö on varustettu modernisti ja huoneistojen pintamateriaalit sekä kiintokalusteet ovat tyylikkäitä ja helppohoitoisia.

Kuumimpien kesähelteiden varalta keskitetyssä ilmanvaihtojärjestelmässä on viilennysominaisuus. Miellyttävän tasaisesta lämmönjaosta huolehtii kaukolämpöön liitetty energiatehokas lattialämmitys. Huoltoyhtiö tekee lumityöt ja autopaikan voi hankkia pihakannen alta puolilämpimästä pysäköintihallista. Lähimpiin palveluihin kävelee parissa minuutissa.

Parveke
Kyllä
Sauna
Ei
Kaapeli-TV-/Laajakaistamaksu
4,30 €
Energialuokka
B
Tontin omistus
Oma
Myyntihinta
44 170,00 €
Velaton hinta
147 000,00 €
Hoitovastike
100,50 €
Pääomavastike (korko)
107,90 €
Pääomavastike (sis. Korko & lyhennys)
507,00 €
Lyhennyksen arvioitu alkaminen
2025-10
Vastikkeet ovat taloussuunnitelman mukaisia arvioita

Kaikki kuvat

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!

Sofia Österåker

Seinäjoki, Asuntomyynti

Puhelin: +358 40 048 7500

Muita kohteita

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.