Tietoja asunnosta

Ihana uusi koti! Kyseessä on ylimmän kerroksen huoneisto, johon tulvii runsaasti luonnonvaloa lukuisista ikkunoista. Huikean kokoinen parveke avautuu sopivasti iltapäivä- ja ilta-auringon suuntaan. Säilytystilaa löytyy mukavasti isoista kaapistoista. Kookkaassa kylpyhuoneessa on tilaa myös pyykkihuollolle. Huomaa erillinen wc. Avara olohuone-ruokailutila-keittiöyhdistelmä odottaa luovan sisustajan kädenjälkeä.

Jerikon Trahtariin rakennetaan nykyaikaisia, fiksun pohjaratkaisun omaavia kaupunkikoteja. Yhteistä kaikille kodeille on huolellinen suunnittelu, jonka avulla kompaktiinkin asuntoon on pyritty järjestämään mukavat säilytystilat. Keittiö on varustettu modernisti ja huoneistojen pintamateriaalit sekä kiintokalusteet ovat tyylikkäitä ja helppohoitoisia.

Kuumimpien kesähelteiden varalta keskitetyssä ilmanvaihtojärjestelmässä on viilennysominaisuus. Miellyttävän tasaisesta lämmönjaosta huolehtii kaukolämpöön liitetty energiatehokas lattialämmitys. Huoltoyhtiö tekee lumityöt ja autopaikan voi hankkia pihakannen alta puolilämpimästä pysäköintihallista. Lähimpiin palveluihin kävelee parissa minuutissa.

Parveke
Kyllä
Sauna
Kyllä
Kaapeli-TV-/Laajakaistamaksu
4,30 €
Energialuokka
B
Tontin omistus
Oma
Hoitovastike
319,50 €
Pääomavastike (korko)
327,85 €
Pääomavastike (sis. Korko & lyhennys)
1 540,50 €
Lyhennyksen arvioitu alkaminen
2025-10
Vastikkeet ovat taloussuunnitelman mukaisia arvioita

Kaikki kuvat

Ota yhteyttä!

Sofia Österåker

Seinäjoki, Asuntomyynti

Puhelin: +358 40 048 7500

Muita kohteita

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.